Volledig verzorgd Dubai

De hypermoderne metropool Dubai is de ideale bestemming voor een luxe break. Ervaar het Emiraat in stijl en geniet van de zon, die hier het hele jaar door schijnt.
Vanaf 2.250 p.p.
5 dagen
Verenigde Arabische Emiraten
Offerte aanvragen
Volledig verzorgd Dubai
Volledig verzorgd Dubai
Het meest iconische zevensterrenhotel ter wereld
Het Burj al Arab Jumeirah hotel is misschien wel het meest bekende symbool van Dubai. Het zeilvormige hotel aan de kust is een van de weinige zevensterrenhotels ter wereld en straalt pure luxe uit. Ook wanneer u niet overnacht in Burj al Arab kunt u gemakkelijk een high tea reserveren in de Sky View bar. Eveneens een bijzondere ervaring.
emiraten-dubai-burj-al-arabemiraten-dubai-burj-al-arab
Het hoogste gebouw ter wereld
Dubai is een stad met oneindige mogelijkheden. Op de plek waar voorheen alleen maar zand te vinden was, staat nu het hoogste gebouw ter wereld. Met een totale hoogte van 829 meter torent de Burj Khalifa hoog boven alle andere wolkenkrabbers uit.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)
inclusief luchthaven transfer

Vandaag vliegt u naar de Verenigde Arabische Emiraten. Bij aankomst staat onze lokale medewerker u op te wachten en brengt u naar uw accommodatie. U hebt tijd om op te frissen en wordt vervolgens opgehaald voor uw bezoek aan de Burj Khalifa. Op het dek hebt u een prachtig panoramisch uitzicht over de stad op een hoogte van 452 meter. Na dit bezoek is het leuk om wat te gaan drinken in het Armani Hotel. Dit hotel beslaat 11 verdiepingen van de Burj Khalifa en vanuit hier kunt u rechtstreeks naar de Dubai Mall lopen. Met meer dan 1200 winkels en een oppervlakte van een half miljoen vierkante meter is dit het grootste winkelcentrum ter wereld. Hier kunt u urenlang genieten van al het extreme dat dit winkelcentrum te bieden heeft.

Dag2
Dubai

In de ochtend wordt u opgehaald en gaat u op avontuur door de uitgestrekte woestijn van de Verenigde Arabische Emiraten. Met een 4WD rijdt u door de woestijn waar u verschillende activiteiten kunt ondernemen zoals dune bashing of sandboarden. Als u vroeg vertrekt kunt u vanuit de woestijn de prachtige zonsopgang bekijken. Na deze tour wordt u teruggebracht naar uw hotel. In de middag kunt u een van de waterparken in Dubai bezoeken of ontspannen bij uw hotel. Uiteraard kunnen we deze voor u reserveren en u adviseren. Daarnaast is het erg leuk om in het einde van de middag een bezoek te brengen aan de Level 43 Sky Lounge. Vanuit hier hebt u een prachtig uitzicht op de meest iconische gebouwen van de stad.

emiraten-dubai-woestijnsafari
Dag3
Dubai

U gaat een bijzondere ochtend tegemoet en wordt ussen 4:00 en 5:00 opgehaald bij uw accommodatie. Op ongeveer 45 minuten rijden vanuit de stad maakt u een ballonvaart tijdens zonsopkomst. In de middag kunt u ontspannen bij een van de beachclubs in Dubai of bij uw hotel. Als u wilt kunt u in de middag de stad vanuit de lucht bekijken tijdens een helikoptervlucht, gaan waterskiën of een andere activiteit op het water ondernemen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Dag4
Dubai

In de ochtend hebt u een boottocht op een luxe privéjacht. Cruise langs de wolkenkrabbers en eilanden van Dubai en bewonder de Dubai Marina, Palm Jumeirah en Burj Al Arab vanaf het water. In de middag regelen wij een High Tea voor u in het Burj Al Arab hotel, een van de beroemdste gebouwen in Dubai. Het luxe hotel is geopend in 1999, maakt deel uit van de Jumeirah hotelgroep en staat bekend als het enige 7 sterren hotel ter wereld. U heeft de keuze uit een selectie van thee, koffie, sandwiches, patisserie en gebak in combinatie met heerlijke huisgemaakte jam. Een tafeltje aan het raam biedt het mooiste uitzicht tijdens uw High Tea.

Dag5
Dubai, vlucht naar huis
inclusief luchthaven transfer

Vandaag komt uw reis tot een einde. Afhankelijk van uw vluchtkeuze heeft u nog wat tijd ter vrije besteding. U wordt bij uw accommodatie opgehaald en per privé transfer naar de luchthaven gebracht.

Lara Lanslots
Bel, mail of app met Lara

De expert voor reizen in de Verenigde Arabische Emiraten.

Details & prijzen
Volledig verzorgd Dubai
Vanaf 2.250 p.p.
5 dagen
Verenigde Arabische Emiraten
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.