Berggorilla's

Betreed de fascinerende wereld van de berggorilla’s in Rwanda, waar prachtige bossen en mysterieuze nevels zorgen voor een onvergetelijke ontmoeting met een van ‘s werelds meest indrukwekkende en bedreigde diersoorten. In het hart van Afrika, te midden van groene heuvels, wacht een ongeëvenaarde ervaring op u.

berggorilla-hoogtepunt-rwanda
Rwanda gorilla kijkend

Berggorilla's

Ontdek Rwanda, een land vol cultuur en omgeven door adembenemende natuur, met als bijzondere schat de zeldzame berggorilla’s in het Volcanoes National Park. Beleef de opwinding van een tocht door dichte bossen en klim de steile hellingen van machtige vulkanen op, begeleid door ervaren gidsen, op weg naar een ontmoeting met deze indrukwekkende dieren.

Deze onvergetelijke reis biedt niet alleen de kans om te genieten van de imposante verschijning van de berggorilla’s, maar ook om hun complexe sociale structuren en boeiend gedrag van dichtbij te zien. Sta oog in oog met de krachtige zilverrugleiders, bewonder het speelse gedrag van jonge gorilla’s en laat u betoveren door de harmonie van hun natuurlijke leefomgeving.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.