Kasteel Schotland

Verken de historie, proef de Schotse whisky en ervaar de unieke cultuur. Tijdens deze incentive naar Schotland overnacht u in een prachtig kasteel wat we speciaal voor uw organisatie privé kunnen afhuren.
Prijs op aanvraag
4 dagen
Verenigd Koninkrijk
Offerte aanvragen
Kasteel Schotland
Kasteel Schotland
schotland-meer-headerschotland-meer-header
Loch Lomond
In het hart van het park ligt Loch Lomond zelf. U zult geen groter loch of meer vinden in heel Brittannië en het zal ook bijzonder moeilijk zijn een mooier meer te vinden.
Cameron House
Het Cameron House is een authentiek kasteel gelegen aan het grootste en diepste meer van Schotland, Loch Lomond! Het meer is ongeveer 37 kilometer lang en tot 8 kilometer breed.
Lake district
Het Lake District is een bergachtige streek. In dit gebied liggen alle toppen van Engeland die hoger zijn dan 900 meter boven zeeniveau. De hoogste, met 978 meter, is Scafell Pike. Sinds juli 2017 staat het gebied op de Unesco-Werelderfgoedlijst.
Dagprogramma
Dag1
Ferry naar Newcastle (Verenigd Koninkrijk), Edinburgh

Vandaag begint uw bijzondere trip naar de UK! In Nederland stapt u op de ferry naar Newcastle in het Verenigd Koninkrijk. Na aankomst in wordt u per privé transfer naar de accommodatie gebracht. Na het inchecken heeft u optioneel een stadstour op de planning staan en de middag heeft u vrije tijd ter besteding. In de avond komt u weer samen met uw collega's voor een prachtig diner.

Dag2
Edinburgh, Loch Lomond

Na het ontbijt wordt u per transfer naar het Cameron House gebracht. Onderweg reist u langs verschillende mooie panorama punten en het is mogelijk om hier te stoppen onderweg. Na aankomst in de accommodatie staat er een heerlijke lunch klaar. Vervolgens is het tijd voor actie; de enige echte "highland games" die op het landgoed van Cameron House zullen plaatsvinden. Na enige competitie op het landgoed, is er de mogelijkheid om in te checken en ligt er een verrassing klaar op de kamer van de gasten. Na enige vrije tijd, wordt het gezelschap ontvangen door een Schot, die uitleg zal geven over het dragen van de kilt. In de avond is het tijd voor een drankje en een traditioneel Schots diner. Als afsluiting van een prachtige dag, wordt er volgens traditioneel afgesloten met een whisky tasting; geniet!

Dag3
Loch Lomond

Na een heerlijk ontbijt is het tijd om uit te checken. Vandaag staat er super gave activiteiten op de planning! Na het ontbijt staan namelijk meerdere Land Rovers voor u klaar en gaat u een 4x4 tocht maken door de schitterende omgeving van Noorden-Schotland. U gaat echt de ruige natuur in en volgt een kastelen route. Onderweg wordt er een picknick BBQ lunch georganiseerd op een mooie plek speciaal gebouwd voor uw gezelschap. U mag zelf rijden en wisselt gedurende dag onderling door. Na de lunch wordt het gezelschap verrast met wel een heel verrassend einde, de RIB-boten staan klaar; varen maar! Onderweg wordt er langs verschillende eilanden gevaren en staat er wel een heel speciaal gezelschap de groep op te wachten op een eiland. Na ongeveer 1,5 uur meren de RIB-boten weer aan bij Cameron House. In de avond dineert u in het hotel, waar een traditioneel (!) luxueus 4-gangen diner voor u klaar staat. Een mooie afsluiting van een enerverende dag!

Dag4
Loch Lomond, Edinburgh, ferry naar huis

Na het ontbijt verlaat u het prachtige hotel en brengt u een bezoek aan Edinburgh. Bovendien is er even vrije tijd om zelf de stad te ontdekken. De reis wordt gezamenlijk afgesloten met een mooie lunch in het centrum van Edinburgh. Hierna stapt u weer op de ferry richting huis.

schotland-meer-header
Sharon Decker
Bel, mail of app met Sharon

De expert voor reizen in het Verenigd Koninkrijk.

Details & prijzen
Kasteel Schotland
Prijs op aanvraag
4 dagen
Verenigd Koninkrijk
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.