Incentive Maastricht

In het zuiden van Nederland ligt de cultuurstad Maastricht. Deze stad staat bekend om zijn heerlijke eten, groene heuvels en Nederlandse wijn. Ontdek deze bruisende stad met veel mogelijkheden.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Nederland
Offerte aanvragen
Incentive Maastricht
Incentive Maastricht
Beroemde Nederlandse wijngaard
De Apostelhoeve, een van Limburgs mooiste plekjes bovenop de Louwberg, is het oudste en een van de grootste wijndomeinen van Nederland. Het wijngoed bestaat momenteel uit 14 hectare, waar 5 verschillende druivenrassen staan aangeplant: Müller-Thurgau, Auxerrois, Riesling, Pinot Gris en Viognier.
De heuvels rond Maastricht
Maak kennis met de heuvels en het landschap rond Maastricht. Dit gebeurt op een interactieve manier met een autorally in Kever Cabrio's.
Traditionele vlaai 'Limburgse Vlaai'
Deze traditionele taart stamt uit de 16e eeuw. Wie aan Limburg denkt, denkt aan de Limburgse Vlaai. Deze taart bestaat uit een platte bodem met meestal een vulling van fruit. Bovenop komt nog wat extra deeg.
Dagprogramma
Dag1
Maastricht

Aan het einde van de ochtend gaat uw weekend van start en rijdt u naar Zuid-Limburg. U luncht eerst in Maastricht.. Hierna vervolgt uw route zich naar Chateau St. Gerlach. Hier aangekomen is er tijd om in te checken waarna de eerste activiteit op u staat te wachten. U gaat met elkaar namelijk leren schapen drijven. U zult zien dat het een echte teambuildingactiviteit is waarbij u goed naar elkaar moet luisteren. Na deze excursie is er even tijd om te relaxen op het mooie landgoed van het hotel. In de avond kunt u genieten van een heerlijk diner in een van de restaurants op het landgoed van Château St. Gerlach. Na afloop van het diner kan er een avondactiviteit verzorgd worden in de vorm van bijvoorbeeld een cluedo spel of pubquiz onder het genot van een drankje.

Dag2
Maastricht

Deze ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt bij St. Gerlach. In de loop van de ochtend zullen vervolgens de VW Kevers voorrijden, waarna het avontuur kan beginnen. U gaat een gave rally door de Limburgse heuvels maken waarbij u zelf de route moet bepalen. We hebben een lunch in de rally geïntegreerd, waarna u in de loop van de middag weer terugkeert naar het chateau. Hier is er tijd om gewoon even met elkaar wat te drinken en op te frissen. In de avond organiseren we een BBQ-diner voor u bij het hotel, waarna er 's avonds een feestavond is in het chateau.

Dag3
Maastricht

De laatste dag is aangebroken en u krijgt de ruimte om op eigen tempo op te starten en te ontbijten. Er zijn ongetwijfeld mensen die wat meer moeite hebben om vanochtend op te staan. Voor de vroege vogels kunnen we in de ochtend op het terrein van het chateau allerlei optionele activiteiten organiseren, zoals mountainbiken, hiken, enzovoort. De prachtige omgeving leent zich hier heel goed voor.

Lotte Slungers
Bel, mail of app met Lotte

De expert voor reizen in Nederland.

Details & prijzen
Incentive Maastricht
Prijs op aanvraag
3 dagen
Nederland
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.