Van Friesland naar Texel

Van Friesland naar Texel! Laat u meevoeren op de wind en ga mee op een avontuur in eigen land.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Nederland
Offerte aanvragen
Van Friesland naar Texel
Van Friesland naar Texel
Wijngaard de Kroon van Texel
Op het mooie Waddeneiland Texel, aan de rand van de Dennen, vindt u een van de noordelijkste wijngaarden van Nederland; Wijngaard de Kroon van Texel. Wijngaard de Kroon van Texel telt 8500 druivenstokken met de Johaniter-, Solaris-, Riesel- en Regentdruif.
Dagprogramma
Dag1
Amsterdam, Den Oever of Sloten, Texel

In de ochtend reist u af naar Friesland. U heeft vandaag twee opties, optie 1 is om vanuit Friesland naar Texel te varen. Dit gebeurt in 3 grote boten en neemt een volle dag in beslag. Houdt er bij deze optie ook rekening mee dat u afhankelijk bent van de weersomstandigheden. De tweede optie is om op kleinere skutsjes te gaan zeilen op de Friese meren, dit is ook een geweldig dagprogramma wat minder weersafhankelijk is. Na afloop rijdt u dan in een kleine 1,5 uur naar den Helder waar u de boot neemt naar Texel. Na aankomst op Texel gaat u naar het hotel om in te checken en op te frissen. U dineert vanavond hier waarna we een avond programma kunnen organiseren in de vorm van een pubquiz.

Dag2
Texel

Vandaag bent u de hele dag op het eiland. In de ochtend heeft u een aantal keuze activiteiten. In het kader van duurzaamheid kunt u een mooie strand opruim wandeling organiseren. In de middag heeft u vervolgens een keuzeprogramma: denk hierbij aan: een Blokart toernooi, een bezoek aan Ecomare, een kite instructie of een bezoek aan de Sluftervallei. U kunt deze activiteiten ook combineren d.m.v. een fietspeurtocht over het eiland, kortom: genoeg mogelijkheden! In de avond volgt vervolgens de grote klapper, waarbij we een beachclub privé voor u kunnen afhuren. Dit met bijvoorbeeld als thema Peaky Blinders! Vanaf het moment dat u binnenkomt zal dit thema overal naar voren komen, denk hierbij aan banken, een speciale bar, acteurs, barbers, outfits die verzorgd worden etc. Een zeer gedenkwaardig feest dus met een echte WOW factor!

Dag3
Texel, Amsterdam

Na het ontbijt gaat u weer terug met de Pond naar het vaste land. U komt aan in Den Helder en gaat vanaf hier verder met de bus of trein naar Amsterdam. Deze dag is ter vrije besteding. Aan het eind van de dag reist u terug richting huis.

Lotte Slungers
Bel, mail of app met Lotte

De expert voor reizen in Nederland.

Details & prijzen
Van Friesland naar Texel
Prijs op aanvraag
3 dagen
Nederland
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.