Incentive Frankrijk, Chantilly

Deze incentive neemt u mee naar het groene Chantilly in Frankrijk. De charmante stad kent een rijke geschiedenis en staat bekend om het prachtige Château de Chantilly en de omliggende tuinen.
Prijs op aanvraag
4 dagen
Frankrijk
Offerte aanvragen
Incentive Frankrijk, Chantilly
Incentive Frankrijk, Chantilly
Mont Royal Chantilly
U overnacht de aankomende dagen in het prachtige Mont Royal Chantilly chateau. Het chateau biedt prachtige kamers, een koninklijke tuin, een wellness en een restaurant.
Chantilly
Chantilly is een sprookjesachtige provincie in Frankrijk. De provincie staat bekend om de prachtige chateau's, de groene omgeving en de champagnehuizen. De plek biedt zowel avontuur als ontspanning en is perfect voor een weekendje in Frankrijk.
Parijs!
Combineer Chantilly met Parijs door op de heen- of terugweg tijd te spenderen in deze wereldstad!
Dagprogramma
Dag1
Chantilly

Vandaag begint uw reis naar Chantilly. Per Thalys reist u naar Parijs. Deze rit duurt ongeveer 3,5 uur waarna u uitstapt bij Paris Gare du Nord. Hier wordt u ontvangen en naar Chantilly gebracht, waar bij aankomst de champagnebar is geopend. Na aankomst in de accommodatie is het tijd om in te checken en te ontspannen. Er is de ruimte om op te frissen waarna er in de avond een heerlijk diner in het chateau voor u is georganiseerd. Na afloop van het diner is er de mogelijkheid om na te borrelen in de bar. Indien gewenst kan deze avond nog verder aangekleed worden met bijvoorbeeld een cocktail workshop of Vegas thema.

Dag2
Chantilly

Vandaag wordt u wakker in het prachtige chateau. Na het ontbijt is het eerst tijd voor een inhoudelijk programma onderdeel, we reserveren hiervoor een zaal in het chateau. Aansluitend wordt er een lunch verzorgd waarna er in de middag een aantal leuke keuzeactiviteiten voor u klaar staan. De deelnemers kunnen vooraf aangeven wat ze graag willen doen. Na afloop van de activiteiten komt u terug in uw accommodatie. U heeft de keuze om vandaag te gaan golfen of om een kajak tour te doen. Ook is het mogelijk een workshop in de polosport te volgen. Gezamenlijk een activiteit ondernemen? De drakenbootrace in de tuinen van Chateau de Chantilly is een enorme aanrader! In de middag staat er een verrassing voor u klaar staan, vanavond hebben we namelijk een klein festival voor u opgetuigd. Compleet met foodtrucks een een live jazz bandje wordt er een relaxte atmosfeer gecreëerd om met elkaar de avond door te brengen.

Dag3
Chantilly

Na het ontbijt is het tijd om de prachtige omgeving van het chateau verder te verkennen. U maakt een tour door Chantilly in klassieke auto's. Na afloop van de tour eindigt u in het oude dorp Chantilly waar u gaat lunchen. Na afloop van de lunch brengt u een bezoek aan het prachtige chateau van Chantilly met als afsluiter een bezoek aan de oude stallen. Hier staat een verrassing voor u klaar, we hebben dit namelijk voor u afgehuurd waarbij u een middag/avond kunt gaan genieten van een borrel/diner en feestavond in stijl. Een bijzondere en bovenal prachtige afsluiter van deze trip!

Dag4
Chantilly

Na het ontbijt is het tijd om uit te checken bij uw accommodatie en huiswaarts te keren. Afhankelijk van uw keuze zal dit met eigen vervoer of met bus/trein vervoer zijn. Liever ook een Parijs-ervaring? Er staat een mooie boot tour op de Seine gepland mét lunch. Een kennismaking met de prachtige stad voordat iedereen echt huiswaarts keert. We zorgen dat het programma perfect op uw wensen aansluit zodat u kunt terugblikken op een fantastische reis!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Gido van den Brand
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Incentive Frankrijk, Chantilly
Prijs op aanvraag
4 dagen
Frankrijk
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.