Dutch Beach Break

Op slechts een half uur rijden van Schiphol ligt het heerlijke Wijk aan zee. Overnacht in een prachtig hotel, ga naar een mooie beach club en geniet van volop 'Beach-a-la-carte' activiteiten voor een fantastisch groepsprogramma op het strand. Wijk aan Zee wacht op u!
Prijs op aanvraag
4 dagen
Nederland
Offerte aanvragen
Dutch Beach Break
Dutch Beach Break
Beach a la carte!
We bieden hier ontzettend veel mogelijkheden aan voor strandactiviteiten: blokarten, beachgolf, boogschieten, powerkiten, XXL suppen en nog meer! Een échte teamchallenge? Dan organiseren wij een heuse Expeditie Robinson!
Zeilen over de Waddenzee
Een unieke ervaring in een UNESCO Wereld natuurgebied, waarbij u vanuit Harlingen naar Texel vaart.
Dagprogramma
Dag1
Wijk aan Zee

Vandaag rijdt u naar Wijk aan Zee, waar u incheckt bij het strandhotel. Bij aankomst staat er een uitgebreide en uitstekend verzorgde welkomstlunch op u te wachten. Een heerlijke en vooral gezellige start van de dag! In de middag heeft u vrije tijd aan het strand. 's Avonds wordt er een heerlijk diner in het hotel geserveerd. Hierna kunnen wij voor u een mooi feest op het strand organiseren bij een beachclub.

Dag2
Wijk aan Zee

De ochtend laat nog wat ruimte voor vrije tijd .'s Middags is er ruimte om een onderlinge competitie te starten op de padel-/ of tennisbaan, waarna er in de avond een heerlijk buffet-style diner voor u klaarstaat. Daarna is het mogelijk om een georganiseerd feest te organiseren.

Dag3
Wijk aan Zee

Vandaag wordt een actieve dag aan zee. U checkt in bij uw eigen beach club! Bij aankomst staat een uitgebreide en uitstekend verzorgde lunch op u te wachten. 's Middags vindt er een wedstrijd in teams plaats voor de ereplaats op het podium. Er zijn diverse mogelijkheden qua activiteiten, bijvoorbeeld een heuse Dunlop Expeditie Robinson; een strand teamchallenge waarin u écht moet samenwerken: u maakt uw eigen kampen, bouwen torens, katapulten en gaan water dragen. Naast de Expeditie Robinson zijn er ook vele alternatieven voor strandactiviteiten en/of kan er in activiteiten worden aangevuld. Dit is Beach a la carte: Blokarten, Powerkiten, Bubble voetbal, Boogschieten, Beachvolleybal toernooi, Lacrosse, Beachgolf en XXL Suppen. Blokarten aan het strand van Wijk aan Zee is een geweldige ervaring voor u. Ontdek ook de kracht van de wind en daag uzelf uit door het besturen van een Powerkite. Er zitten tal van competitie factoren in waardoor dit de perfecte groepsactiviteit is. Aan het einde van de middag komt u terug naar de beach club waar een borrel klaar staat. Aansluitend zal een BBQ diner voor u klaar staan. Dit is een volledig verzorgde barbecue inclusief vlees, salades en brood met dippers. Na de BBQ wordt indien gewenst een spetterend Dunlop feest georganiseerd in de beach club!

Dag4
Wijk aan Zee

Er staat voor de laatste keer een uitgebreid ontbijt klaar waarbij teruggekeken kan worden op de feestelijke avond. Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en reist u terug naar huis. We hopen dat u terug kijkt op een heerlijk weekend.

Lotte Slungers
Bel, mail of app met Lotte

De expert voor reizen in Nederland.

Details & prijzen
Dutch Beach Break
Prijs op aanvraag
4 dagen
Nederland
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.