Nam Ha National Park

Het Nam Ha National Park in Laos een prachtig en ongerept natuurparadijs gelegen in het noorden van Laos. Dit indrukwekkende nationale park strekt zich uit over een uitgestrekte wildernis vol met weelderige bossen, kronkelende rivieren en wilde dieren. Het park staat bekend om zijn unieke ecosystemen en voor talrijke zeldzame en bedreigde diersoorten.

Laos National Park Bladeren Bomen Jungle

Nam Ha National Park

Wat Nam Ha zo speciaal maakt, is niet alleen de natuurlijke schoonheid, maar ook de culturele diversiteit. Het park ligt in een regio die bewoond wordt door verschillende etnische minderheden, elk met hun eigen unieke tradities en levenswijzen. Bezoekers krijgen de kans om deze rijke culturen van dichtbij te ervaren en te leren over de interactie tussen mens en natuur die al generaties lang in stand wordt gehouden.

In het Nam Ha National Park zijn talloze mogelijkheden voor trektochten, wild spotten, kajakken op de rivier en het verkennen van de jungles. De routes door het park leiden langs adembenemende landschappen, van ruige bergtoppen tot rustgevende rivieroeverbossen.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.