Caïro

Ontdek Caïro, de levendige hoofdstad van Egypte, waar het verleden en het heden op unieke wijze samensmelten. Als een van de grootste steden in Afrika en het Midden-Oosten, is Caïro een bruisend centrum van cultuur, geschiedenis en dynamiek. Deze stad, gekenmerkt door een rijke geschiedenis en een energieke cultuur, nodigt u uit voor een onvergetelijke reis vol ontdekkingen.

egypte-cairo-mohammed-ali-moskee
egypte-cairo-khan-el-khalili-soek

Caïro

In Caïro, gelegen aan de oevers van de Nijl, vindt u een mix van oude en moderne wonderen. Verken de wereldberoemde Egyptische Museum, waar duizenden artefacten uit het oude Egypte, inclusief de schatten van Toetanchamon, te bewonderen zijn. Wandel door de levendige straten van de Khan El-Khalili bazaar, een kleurrijke markt die al eeuwenlang handelaren en bezoekers aantrekt met zijn fascinerende collectie van goederen, van traditioneel handwerk tot exotische specerijen.

Naast deze historische rijkdom, biedt Caïro een schat aan moderne attracties en activiteiten. Van wereldklasse restaurants tot levendige cafés en van moderne kunstgalerieën tot spectaculaire uitvoeringen, de stad zit vol met levendige culturele activiteiten.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.