Op safari

Ontdek de wilde natuur van Zuid-Afrika in haar talloze safari parken! Deze adembenemende bestemmingen, verspreid over het uitgestrekte en gevarieerde landschap, bieden een unieke kans om enkele van de meest iconische dieren in hun natuurlijke habitat te aanschouwen. Van het wereldberoemde Kruger National Park tot de ongerepte wildernis van het Addo Elephant National Park, elke safari belooft een onvergetelijke ervaring.

header-olifant-zuid-afrika-safari.jpg
zuid-afrika-header-giraffes-lopen-groen-gras.jpg

Talloze safariparken

Ga op avontuur in open voertuigen, begeleid door ervaren rangers die hun kennis over de lokale flora en fauna met passie delen. Voel de opwinding als u oog in oog komt te staan met de majestueuze “Big Five” – leeuwen, olifanten, buffels, luipaarden en neushoorns – en ontdek een rijkdom aan ander wild, zoals giraffen, zebra’s, en talloze vogelsoorten.

De safariparken in Zuid-Afrika bieden niet alleen spectaculaire wildlife-ervaringen, maar ook een kans om te ontspannen in de luxe lodges en kampen, gelegen in het hart van de natuur. Geniet van de rustige zonsopgangen en zonsondergangen, terwijl u dineert onder de sterrenhemel, omgeven door de rustgevende geluiden van de wildernis.

Reizen met deze unieke ervaring

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.