Burj al Arab

Ontdek de schitterende wereld van de Verenigde Arabische Emiraten, waar luxe en dromen samenkomen. In het midden van de sprankelende skyline van Dubai torent een iconisch symbool van grandeur op: de Burj al Arab. Met zijn elegante zeilvormige silhouet verrijst dit architecturale meesterwerk uit de Arabische Golf, een icoon van weelde en stijl.

burj-al-arab-hotel-hoogtepunt
emiraten-dubai-burj-al-arab

Burj al Arab

Betreed een wereld waar alles uitzonderlijk is. De Burj al Arab, bekend als het enige zevensterrenhotel ter wereld, straalt een unieke mix van elegantie en vernieuwing uit. Het staat op een kunstmatig eiland, omringd door turquoise wateren, en biedt een onvergetelijk toevluchtsoord voor wie op zoek is naar ultieme luxe en exclusiviteit.

Ontdek de pracht van de luxueuze suites, waar elke hoek doordrenkt is met stijl en comfort. Laat u betoveren door culinaire hoogstandjes, variërend van heerlijke gerechten tot exotische smaken, allemaal geserveerd met een adembenemend uitzicht op de Arabische Zee. Of u nu geniet van de betoverende zonsondergang in de Skyview Bar of ontspant in de weelderige omgeving van de Talise Spa, elk moment in de Burj al Arab ademt ongekende luxe.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.