Jebel Jais Flight

Maak u klaar voor een flinke dosis adrenaline terwijl u door de lucht suist op de Jebel Jais Flight, ‘s werelds langste zipline. Gelegen tussen de indrukwekkende bergen van de Verenigde Arabische Emiraten, geeft deze opwindende ervaring u een avontuur dat uw hart sneller laat kloppen en u de vrijheid van vliegen laat ervaren.

Jebel Jais Flight Berg Zipline
Jebel Jais Bergen Bruin

Jebel Jais Flight

Ga naar het platform boven op de indrukwekkende Jebel Jais-bergketen en voel de spanning opbouwen terwijl u uitkijkt over een geweldig uitzicht van ruige bergen en diepe valleien. Zodra u vastzit aan de langste zipline ter wereld, begint het onvergetelijke avontuur, waar snelheid en hoogte samenkomen voor een adembenemende ervaring.

Met een lengte die alle verwachtingen overtreft, zoeft u naar beneden met supersnelle snelheden, terwijl de wind door uw haren waait en de bergen onder u vervagen tot een prachtige waas. De Jebel Jais Flight is meer dan alleen een zipline; het is een reis naar ultieme vrijheid en ongekende opwinding die uw zintuigen prikkelt en uw moed op de proef stelt.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.