IJsavontuur

Ga mee op een avontuurlijke reis over de ijzige wateren van Zweden. Ontdek de betoverende schoonheid van de Zweedse archipel aan boord van onze speciaal ontworpen Icebreaker Cruise of Hovercraft, en laat uw zintuigen ontwaken.

lulea-hovercraft-ijs-bergen
Ice Breaker Rood Boot

IJsavontuur

Voel de koude bries door uw haren terwijl u meevaart op onze indrukwekkende Icebreaker Cruise, een krachtig schip dat moeiteloos door bevroren wateren snijdt en u meeneemt naar afgelegen plekken die anders onbereikbaar zouden blijven. U kunt ook kiezen voor het futuristische avontuur van de Hovercraft, zwevend boven het ijs met ongekende soepelheid en snelheid.

Laat u verrassen door de stilte van de uitgestrekte, met ijs bedekte zee terwijl u geniet van de adembenemende schoonheid van de Zweedse kustlijn. Terwijl de zon ondergaat en de hemel zich vult met kleuren, heeft u zelfs de kans om het magische schouwspel van het noorderlicht te aanschouwen, dat de winterse hemel verlicht met zijn betoverende dans van licht. Bereidt u voor op een IJsavontuur dat de grenzen van opwinding en natuurlijke pracht verlegt.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.