Hondensledetocht

Verken de prachtige wildernis van Zweden op een speciale manier. Laat u leiden door de enthousiaste husky’s tijdens een onvergetelijke hondensledetocht. Verlaat uw comfortzone en stap in een wereld waar avontuur en natuurlijke connectie samenkomen, terwijl u glijdt over besneeuwde paden omringd door de adembenemende schoonheid van de Zweedse wildernis.

huskies-sneeuw-header
finland-hoogtepunt-huskies-zonsopgang

Hondensledetocht

Laat uw hart verwarmen door de vriendelijke ogen van de goed getrainde husky’s, uw trouwe metgezellen op dit opwindende avontuur. Met het geluid van knisperende sneeuw onder de slee en het gezelschap van deze energieke viervoeters, zult u een gevoel van vrijheid ervaren terwijl u door uitgestrekte bossen en over bevroren meren reist.

Of u nu een doorgewinterde avonturier bent of voor de eerste keer de sensatie van een hondensledetocht zoekt, de ervaren gidsen staan klaar om u mee te nemen op een reis die al uw zintuigen prikkelt. Voel de frisse wind op uw gezicht terwijl u snelheid maakt over de uitgestrekte vlaktes en geniet van de opwinding van het leiden van uw eigen slede of ontspan ontspannen achterover en geniet van het uitzicht.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.