Zambia

Ontdek het ongerepte wonderland van Zambia, een bestemming die u betovert met zijn adembenemende landschappen, diverse flora en fauna en een rijke culturele erfenis. Van de machtige Victoria Falls, die als een gordijn van water naar beneden storten, tot de uitgestrekte vlaktes van de Luangwa-vallei, waar wilde dieren vrij rondlopen. Zambia belooft een onvergetelijke reiservaring te bieden voor avonturiers en natuurliefhebbers.

Zambia Natuur Mambwe Safari
Zambia South Luangwa National Park Wildlife
Vind uw ideale reis naar Zambia

Reizen naar Zambia

Een selectie van onze reizen

Zambia Twee Leeuwen Relaxen

Ons reisaanbod naar Zambia

Stap binnen in de wereld van Zambia met ons unieke reisaanbod dat de poort opent naar een onvergetelijk avontuur. Of u nu verlangt naar de prachtige watervallen van Victoria Falls, de ongerepte wildernis van nationale parken wilt verkennen of wilt genieten van de gastvrijheid van lokale gemeenschappen, Zambia biedt het allemaal.

Laat u meeslepen door de rijkdom van de safari’s, waar u oog in oog komt te staan met leeuwen, giraffen en kuddes olifanten. Duik in de magie van de Zambezi-rivier met opwindende raftingavonturen of ontspan in luxe lodges met uitzicht op adembenemende landschappen.

Ontdek de culturele schatten van Zambia tijdens ontmoetingen met lokale gemeenschappen, waar de warmte van de mensen net zo indrukwekkend is als de natuurlijke pracht. Een reis naar Zambia biedt een perfecte mix van avontuur, comfort en authenticiteit, waardoor u herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Algemene informatie over
Zambia
Tijdsverschil
Zomertijd 0 uur, Wintertijd +1 uur
Munteenheid
Zambiaanse Kwacha (ZMW)
Vluchtduur
Circa 12 uur
Hoofdstad
Lusaka
Beste reistijd
april t/m augustus
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.