Skeleton Coast

Aan de afgelegen kust van Namibië, in het uitgestrekte gebied van de Skeleton Coast, vind je een wonderlijke wereld van desolate schoonheid en avontuur. De Skeleton Coast is wereldberoemd vanwege zijn ongerepte wildernis, verlaten stranden en een aura van mysterie en ontdekking. Het is een bestemming die je meeneemt naar een andere dimensie, ver weg van de drukte van de moderne wereld.

 

Namibië hoanib skeleton coast flamingos water woestijn

Skeleton Coast

Geniet van adembenemende vergezichten, bezoek historische locaties en verwonder je aan de grenzen van de Skeleton Coast in Namibië. Een onvergetelijke ervaring is een verkenningstocht langs de Skeleton Coast om de rauwe schoonheid van dit afgelegen gebied te ontdekken.

Zo dankt de Skeleton Coast zijn naam aan de talloze scheepswrakken die de kustlijn sieren. Verken deze fascinerende overblijfselen van schipbreuken en ontdek de verhalen die ze met zich meedragen.

Dit beschermde natuurgebied strekt zich uit langs de kustlijn en biedt een schat aan biodiversiteit en zeldzame flora en fauna. Ga op zoek naar wilde dieren zoals woestijnolifanten, zeehonden en luipaarden die hun thuis hebben gevonden in dit onherbergzame gebied.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.