Winter Wonderland

Ontdek het adembenemende Winter Wonderland van Finland. In dit schitterende landschap, waar bossen bedekt zijn met een dik pak sneeuw en meren veranderen in glinsterende ijsvlaktes, ontstaat er een wereld van schoonheid en eindeloze avonturen.

Finland Van Boven Roze Gekleurd

Winter Wonderland

Finland in de winter is als een sprookjesboek dat tot leven komt. De besneeuwde bossen vormen een stilleven, terwijl de heldere nachten het toneel vormen voor het spectaculaire noorderlicht dat dansend aan de hemel schijnt. Het is een plek waar de stilte hoorbaar is, waar de frisse, koude lucht verkwikt en de eenvoudige geneugten van de natuur op hun puurst zijn.

Beleef de sensatie van een huskysledetocht door de besneeuwde bossen, verken de bevroren wildernis op ski’s of sneeuwschoenen, of kom tot rust in een gezellige blokhut met uitzicht op een sprookjesachtig winterlandschap. En natuurlijk is er geen betere manier om de dag af te sluiten dan met een ontspannende duik in een traditionele Finse sauna, gevolgd door een sprong in de verfrissende sneeuw.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.