Incentive reis door Friesland

Ook dicht bij huis kunt u een onvergetelijke incentive reis ervaren. Zo is er in Friesland genoeg te beleven, van een clinic van een schaatslegende en reddingsactie op zee tot een competitieve race in traditionele busjes. En dat allemaal in de lage landen!

Luchtfoto Harlingen Friesland
Schaatsbaan in Friesland

Schaatsclinic van oud-schaatsster Marianne Timmer

Onze incentive reis begon met een schaatsclinic van Marianne Timmer. Het hoogtepunt was absoluut het moment waarop we met zijn allen het ijs op gingen en van haar deskundige begeleiding kregen. Met heldere instructies en aanmoedigingen is het fantastisch om te leren van een schaatslegende. Staand op hetzelfde ijs waar Marianne zoveel triomfen heeft behaald, is een onvergetelijk moment.

Boot KNRM in Friesland

Reddingsactie op de Noordzee

Vervolgens gingen we van het ijs naar het water, voor een reddingsactie met de KNRM. De ervaring was buitengewoon. Na een lezing namen we deel aan een echte reddingsactie op de Noordzee met een reddingsboot. Het hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld de ruige wateren trotseren voor een simulatie van een reddingsactie. Onder leiding van de ervaren bemanning kregen we een uniek inzicht in het werk en de moed die nodig is om levens op zee te redden. Deze ervaring heeft voor velen de bewondering voor de KNRM vergroot!

Volkswagen busjes in Friesland

Op pad met klassieke busjes

Tijdens de incentive reis werd het ook competitief, met een race door Friesland. De Volkswagen busjes tour door Friesland wordt niet alleen gekenmerkt door adembenemende landschappen en culturele ontdekkingen, maar ook door een levendige competitie tussen de teams terwijl we door de pittoreske dorpjes rijden. Strijdend tegen elkaar in een reeks uitdagende spellen, allemaal terwijl we de route door Friesland volgen.