Personeelsweekend Comomeer

Tijdens deze incentive reist de organisatie mee naar een kasteel waar ze gaan leven als de rijke notabelen uit het vroege Italië. Tijdens deze incentive overnacht ze in een prachtig kasteel hotel op ongeveer 30 minuten van Como. Uiteraard is het mogelijk om het gehele kasteel volledig af te huren voor het reisgezelschap.

comomeer-blauw-water-bergen

Hotel Castello di Casiglio

U verblijft bij deze incentive in een prachtig klassiek Italiaanse Castello. Dit kasteel heeft alles in huis om een weergaloos verblijf te bieden. Een zwembad, bar, grote tuin, hoge plafonds, eet- en feestruimtes. En dit zijn nog maar de faciliteiten van het kasteel. Zodra je de poorten van het kasteel binnenrijdt besluipt je een Great Gatsby-achtig gevoel!

Comomeer

Het Comomeer is de ultieme bestemming voor een stijlvolle incentive. De charmante Italiaanse dorpen, het voortdurend schilderachtige uitzicht en de aanwezigheid van toprestaurants en bars maken deze plek razend populair onder de jetset. En tijdens deze trip waan je jezelf ook even als de jetset.

Milaan

De toegangspoort naar het Comomeer is natuurlijk Milaan als rechtstreekse vliegverbinding. Milaan, populaire bestemming vanwege de status als winkelparadijs, voetbalbolwerk, culinair en bruisende trekpleister en modehoofdstad. Een bezoek aan de binnenstad mag dan natuurlijk niet ontbreken. De stad staat met de drukte in groot contrast tot het Comomeer, wat zorgt voor een fijne afwisseling. We gaan de stad op een interactieve manier bezoeken, waardoor de gezellige spirit in de groep blijft. Een etentje op een mooie locatie wordt de ideale afsluiter van dit gezellige en goed verzorgde uitje.

Gido van den Brand
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.