Reims Management Incentive

Ontdek de wereld van wijn en champagne op slechts een paar uur afstand: een reis van Reims tot Maastricht. Tijdens deze incentive nemen we jullie mee op een onvergetelijke reis door de omgeving van Reims en Maastricht. We hebben drie hoogtepunten geselecteerd die de essentie van onze ervaringen vastleggen.

Pommery Vranken in Reims, Frankrijk

Bezoek aan Pommery Franken

Een uniek moment van onze reis was het bezoek aan Pommery Franken in Reims. Hier dompelden we onszelf onder in de rijke geschiedenis van de champagneproductie, terwijl we de geheimen van het maken van deze sprankelende wijn ontdekten. Van de uitgestrekte wijngaarden tot de kelders vol rijpende bubbels, elke stap van het proces kwam aan bod.

Straatbeeld in Reims, Frankrijk

Middag en avond in Reims

Uiteraard mag een bezoek aan het centrum van Reims niet ontbreken. We bezochten de indrukwekkende kathedraal midden in het centrum en genoten van een heerlijk diner bij een van de vele goede restaurants.

Wijnproeverij bij Apostelhoeve in Maastricht

In het schilderachtige landschap van Maastricht liggen verschillende wijngaarden, waarvan we een bezoek brachten aan de Apostelhoeve. Tussen de glooiende heuvels en groene wijngaarden kregen we de kans om de unieke smaken van Nederlandse wijnen te ervaren. Met deskundige begeleiding van lokale wijnmakers proefden en leerden we meer over de wijnen.

Deze hoogtepunten vormen slechts een glimp van de rijke culturele en culinaire ervaringen die we tijdens onze reis hebben opgedaan. We hopen dat dit je inspireert om zelf op ontdekking te gaan en wijnen uit deze prachtige regio’s te ervaren.