Ideale bestemmingen in juli

Juni|Juli|Augustus

Wat zijn ideale rondreizen voor juli?

Op vakantie gaan in juli biedt een geweldige kans om te genieten van zonnige dagen, warm weer en levendige activiteiten. Of u nu kiest voor een strandbestemming om te ontspannen onder de stralende zon, een avontuurlijke reis naar de bergen voor verfrissende wandelingen, of een culturele verkenning van historische steden, juli belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Het is een tijd van festivals, buitenactiviteiten en bruisende sfeer over de hele wereld.

Bergen in Canada

Canada

Juli is de perfecte periode om naar Canada te reizen. Zo kunt u afreizen naar het noorden van het land. Dit is namelijk de tijd van het jaar dat de Hudsonbaai ontdooid is. Ook kunt u ervoor kiezen om af te reizen naar het westen van het land. Hier bevinden zich de Rocky Mountains; u kunt hier genieten van hikes met adembenemende uitzichten, turquoise meren en gletsjers.

Indonesië

Naast de prachtige cultuur en bezienswaardigheden die Indonesië te bieden heeft, biedt de maand juli de perfecte omstandigheden voor wateractiviteiten. De zee is namelijk rustig en helder, waardoor het perfect is om te gaan duiken, snorkelen of surfen. U kunt hier optimaal genieten van het onderwaterleven. Daarnaast worden er door het hele land vele festivals gegeven. Dit alles samen zorgt ervoor dat de maand juli perfect is om af te reizen naar Indonesië.

Natuur in Borneo

Borneo

Borneo is misschien niet de eerste bestemming die bij u opkomt als het gaat om vakantiebestemmingen. Maar Borneo is nog steeds een onontdekt gebied als het gaat om toerisme. Het is dus een ideale bestemming als u even helemaal wilt ontsnappen aan de drukte. De maand juli valt buiten het regenseizoen, waardoor u optimaal kunt genieten van de ongerepte natuur die het eiland te bieden heeft.

Gekleurde huizen in Cartagena, Colombia

Colombia

Juli is een geweldige tijd om Colombia te bezoeken. Het droge seizoen zorgt voor zonnige dagen en aangename temperaturen, perfect voor het verkennen van de bruisende steden, prachtige natuur en ontspannen op de stranden. Ook biedt het een uitstekende gelegenheid om bultrugwalvissen te spotten aan de Pacifische kust. Avonturiers kunnen genieten van buitenactiviteiten zoals wandelen en raften in de nationale parken. Bovendien is het buiten het hoogseizoen, dus u kunt minder drukte verwachten op toeristische plekken.

Zimbabwe Victoria Falls Waterval

Zimbabwe

De maand juli is een van de koudste maanden van het jaar in Zimbabwe. De temperatuur ligt dan tussen de 20 en 27 graden. Hierdoor is deze maand ideaal voor het maken van safari’s. Doordat de natuur niet in bloei staat, is het gemakkelijker om dieren te spotten. Ook kunt u in de maand juli de Victoria Falls zien stromen.

Reisgids Costa Rica

Costa Rica

Juli valt binnen het groene seizoen van Costa Rica. De natuur is deze maand op zijn mooist en weelderigst. Doordat de natuur op zijn mooist is, kunt u optimaal genieten van de vele outdoor activiteiten die het land te bieden heeft. Ook is dit de maand waarin u walvissen en schildpadden kunt gaan spotten in Costa Rica.

Atlantic Ocean Road in Noorwegen

Noorwegen

Juli is de ideale maand om naar Noorwegen te reizen. In deze periode kunt u namelijk de middernachtzon waarnemen. Ook is het in deze maanden het warmst in Noorwegen, ligt de gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 30 graden. Ook zijn deze maanden perfect om een wandeling te maken tussen fjorden en een bezoek te brengen aan schilderachtige stadjes, terwijl u geniet van de nooit ondergaande zon.

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.