Actief Slovenië

Slovenië is één van de mooiste bestemmingen binnen Europa. De combinatie van prachtige natuur, een verrassende stad, en verschillende activiteiten maakt het de ultieme bestemming voor een onvergetelijke incentive!
Prijs op aanvraag
4 dagen
Slovenië
Offerte aanvragen
Actief Slovenië
Actief Slovenië
Het meer van Bohinj
Het meer van Bohinj is het grootste natuurlijke meer van Slovenië. Rondom het meer vind je niets anders dan groen. Je kunt hier genieten van wat vrije tijd, een korte wandeling of kiezen uit verschillende activiteiten zoals raften, kanoën, stand-up peddelen, en nog veel meer!
Vintgar Kloof
Ga op avontuur in de bergen van Slovenië en bezoek de Vintgar kloof. De kloof is ruim 1,5 kilometer lang en op sommige plekken tot 250 meter diep. Langs de rivier is een wandelpad aangelegd zodat je de hele rivier kunt volgen. Op plekken waar het niet zo hard stroomt, zie je de forellen zwemmen.
Ljubljana
Ljubljana is de hoofdstad van Slovenië én de grootste stad van het land. Het is een hippe, groene studentenstad met veel historie en gezelligheid. De stad wordt doorkruist door de Ljubjanica rivier, waaraan vele leuke restaurants en bars liggen.
Het meer van Bled
Het Meer van Bled is waarschijnlijk de meest bekende toeristische bestemming in Slovenië en heeft al veel postkaartjes gesierd. Rondom het meer zijn er tal van leuke activiteiten te ondernemen
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Ljubljana (Slovenië), Bohinj

Vandaag vliegt u in ongeveer 1,5 uur naar de hoofdstad van Slovenië; Ljubljana. Na aankomst wordt u per bus in slechts een half uur naar de Julische Alpen waar ook het bekende meer van Bled en Bohinj ligt. Hier begint u op het Pokjuka plateau, daaropvolgend staat er een gave downhill biking activiteit op het programma. In ongeveer 3/4 uur rijdt u geleidelijk aan richting het meer van Bohinj. Het is een schitterende omgeving en omdat we bergafwaarts gaan ook voor iedereen toegankelijk. In de middag heeft u een local-for-a-day activiteitenmiddag. Dit zijn allerlei lokale teambuilding activiteiten zoals milk-a-cow, prepare your wood & log cutting. Na deze relaxte middag kunnen wij eventueel in de avond een BBQ diner voor u regelen. Optioneel kunnen wij ook een feest organiseren met DJ en muziek.

Dag2
Bohinj

Vandaag staat er een gave activiteit op de planning. U gaat een mooie tocht maken in een raft, vanuit het hotel loopt u naar het meer waar de boten op ons liggen te wachten. We pedellen het meer over naar de monding van de Sava Bohinjka, de langste rivier in Slovenië. In totaal duurt deze activiteit ongeveer 3 uur en keert na afloop weer terug bij het hotel. In de middag kunnen wij een keuze programma voorstellen. Denk hierbij aan canyoning, SUP, ziplinen, paragliden, paardrijden of een prachtige wandeltocht in de bergen.

Dag3
Bohinj, Bled, Ljubljana

Vandaag verlaat u Bohinj en rijdt u in een klein half uur naar de bekendste plek van Slovenië; Bled. Dit sprookjesachtige meer is met name bekend van de foto's door het eiland in het midden van het meer, in het echt is het zowaar nog mooier! In Bled heeft u een tweetal opties als activiteit. De eerste mogelijkheid is een zeer ontspannen tochtje per boot naar het eiland waar iedereen op eigen gelegenheid rond kan kijken. De tweede keuze is een trekking door Vintgar kloof, een mooi aangelegd pad waarbij u constant zicht heeft op het heldere water. Het is een tocht van ongeveer 3,5 km, echter door de schoonheid hier zal je de tijd snel vergeten! Na afloop van deze activiteiten begeeft u zich naar het kasteel van Bled. Hier luncht u met uitzicht op het meer. Na de lunch verlaat u de alpen en rijdt u in een klein uur naar de hoofdstad Ljubljana. U heeft de mogelijkheid om op eigen gelegenheid in het pittoreske centrum rond te wandelen. Na afloop van het diner kunnen wij een privé feest voor u organiseren of u kunt één van de clubs in het centrum opzoeken. Ljubljana is een erg kleine stad, vanaf alle locaties kunt u dan ook op eigen gelegenheid naar het hotel terug wandelen.

Dag4
Ljubljana, vlucht naar huis

De laatste ochtend is aangebroken, na het ontbijt zorgen wij dat u op tijd op de luchthaven zal zijn voor de vlucht terug richt huis. Wij hopen dat u een leuk weekend vol avonturen en verhalen heeft gehad!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Actief Slovenië
Prijs op aanvraag
4 dagen
Slovenië
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.