Actieve Wintersport Sölden

Sölden, een gezellig ski dorp in Oostenrijk, welke ski zeker is door zijn hoogte en gletsjers. Het dorp heeft een mooi en afwisselend skigebied met 150km piste. Daarnaast is er veel te beleven, waaronder paragliden, Iglo workshops, gletsjer safari en een hondensledetocht.
Prijs op aanvraag
4 dagen
Oostenrijk
Offerte aanvragen
Actieve Wintersport Sölden
Actieve Wintersport Sölden
Skigebied: Sölden
Perfecte sneeuwcondities zijn gegarandeerd in dit gletsjer skigebied met een hoogte tot maar liefst 3.250 meter. De langste afdaling in dit gebied is 15km met een hoogteverval van 2km.
Sölden
Sölden is een veelzijdig skigebied in de Ötztal Arena. Het gebied heeft twee gletsjers waar je tot ver in het jaar kunt skiën. Het gebied is grofweg onder te verdelen in drie delen; de Gaislachkogl, de Giggijoch en de gletsjers. De Gaislachkogl is een stuk voor de wat meer ervaren skiër en de Giggijoch is een gemoedelijkere berg met lange, brede afdalingen.
Pistekaart
Het dorp Sölden ligt op 1.350 meter hoogte. Het hoogste punt ligt op 3.250 meter. Het skigebied bestaat uit 70km blauwe, 45km rode & 29 km zwarte piste. Er zijn 8 gondels, 19 stoelliften & 7 sleepliften.
Après-ski in Sölden
Après-ski in Sölden kent veel vormen. Zo zijn er rasechte après-ski tenten, schirmbarren, disco's, restaurants, cafés, pubs en nog veel meer. Bijna alle après-ski gelegenheden bevinden zich aan de Dorfstraße die midden door Sölden loopt. Zo wordt het wel heel verleidelijk om een kroegentocht te houden! Je kunt bijvoorbeeld naar Almrausch, Schirmbar, Fire & Ice, Kuchkuck, GIGGI Tenne en Marco's Treff.
Non-ski activiteiten
In Sölden is ook voor de niet skiër genoeg te beleven, zo is er onder andere een viewing platform op 3000 meter hoogte, kun je er rodelen en wandelen met sneeuwschoenen. Daarnaast, is er in Sölden het "007 ELEMENTS" cinematic center. Een unieke belevenis op een bijzondere plek!
Dagprogramma
Dag1
Aankomst in Sölden

Vandaag komt u aan bij uw accommodatie voor de komende dagen. Na aankomst in het hotel ligt de skipas voor u klaar en kunt u omkleden en direct de pistes gaan verkennen! De lunch is op eigen gelegenheid en als u aan het einde van de middag terugkomt kunt u inchecken en van een traditioneel diner genieten.

Dag2
Sölden

De komende dagen geniet u in de bergen van Oostenrijk om heerlijk te skiën of snowboarden in de sneeuw. Naast diverse skipistes is er in Sölden nog meer te doen. Zo kunt u door het dorpje wandelen en de winkels bezoeken, genieten van de après-ski of prachtige wandelingen maken. In de middag kunt u gaan lunchen bij de Ice Q. In het exclusieve gourmetrestaurant ice Q in Solden vindt u geselecteerde fijne producten die door vakkundige handen zijn gemaakt en heerlijke haute cuisine. Vakkundig versterkt en artistiek gearrangeerd door chef-kok Klaus Holzer. Op meer dan 3.000 m boven de zeespiegel, direct naast het gastronomisch restaurant ice Q, kunnen James Bond-fans zich onderdompelen in de wereld van 007. Maak een rondleiding door de verschillende galerijen die gewijd zijn aan de Britse geheim agent 'James Bond'.

Dag3
Sölden

De komende dagen geniet u in de bergen van Oostenrijk om heerlijk te skiën of snowboarden in de sneeuw. Naast diverse skipistes is er in Sölden nog meer te doen. Zo kunt u door het dorpje wandelen en de winkels bezoeken, genieten van de après-ski of prachtige wandelingen maken. Vandaag is er de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende indrukwekkende activiteiten. Zo kunt u met een spectaculair bergpanorama gaan paragliden, een iglo bouwen, de gletsjer verkennen tijdens een safari, een hondenslee race, een biatlon event creëren of onder leiding van een gids de steile hellingen beklimmen. Alles is mogelijk!

Dag4
Sölden, vertrek naar huis

Vandaag is de laatste dag van uw ski trip. Afhankelijk van de vlucht heeft u in de ochtend nog wat tijd om te relaxen bij uw accommodatie of om voor de laatste keer de pistes op te gaan. U wordt bij uw accommodatie opgehaald en met de transfer naar de luchthaven van Innsbruck gebracht. U kunt terug kijken op een geweldige reis naar Oostenrijk.

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Actieve Wintersport Sölden
Prijs op aanvraag
4 dagen
Oostenrijk
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.