Culinair Porto

Porto is een hele ontspannen en gezellige stad vanwege de mooie uitzichten over het water, de gekleurde huizen en natuurlijk de knusse restaurants en wijnbarretjes.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Portugal
Offerte aanvragen
Culinair Porto
Culinair Porto
Bruisend Porto
Porto is de tweede stad van Portugal en is een perfecte bestemming voor een korte stedentrip. Het heeft een bruisende sfeer en staat vooral bekend om het culinair genieten en haar port.
De betoverende Duoro vallei
De Douro vallei is de oudste afgebakende wijnregio ter wereld en is daardoor ook door UNESCO erkent als werelderfgoed. De vallei is genoemd naar de Douro rivier wat letterlijk de 'gouden rivier' betekend. Een gebied wat zeker niet mag ontbreken tijdens een reis naar Porto.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Porto (Portugal)

Vandaag reist u naar Porto, afhankelijk van de gekozen vlucht komt u hier tegen het einde van de ochtend of begin middag aan. Na aankomst op de luchthaven wordt u middels een privétransfer naar de accommodatie gebracht. Hier organiseert u zelf een lunch alvorens u incheckt. Na de lunch heeft u kort de tijd om u op te frissen. Daarna is het tijd om op pad te gaan door het historische Porto! Wij hebben de privé city tour inclusief gemaakt, maar u kunt ook kiezen voor een fietstour of een Go Car tour. Nadat u volop kennis heeft gemaakt met de stad, is het tijd om te dineren.

Dag2
Porto

In de ochtend geniet u van het ontbijt bij het hotel alvorens we de activiteit plannen. U wordt bij de accommodatie opgehaald en gaan de Douro-vallei ontdekken in een 4x4 voertuig (met chauffeur). U rijdt samen met de chauffeur/gids de steile heuvels van de vallei op via off-road routes en worden omringd door wijngaarden. U krijgt toegang tot de hoeken van de vallei die enkel gebruikt worden door de werknemers van de regio. Halverwege de dag geniet u van een lunch. Daarnaast omvat de route vandaag twee wijnhuizen waar u meer te weten komt over de geschiedenis van het wijn en port maken. Tegen het einde van de middag wordt u teruggebracht naar het hotel. Hier heeft u de tijd om even te relaxen en jezelf op te frissen voor het avondeten.

portugal-porto-douro-vallei
Dag3
Porto, vlucht naar huis

Vandaag komt er een einde aan het weekend in Porto. In de ochtend checkt u uit en heeft u een privé transfer terug naar de luchthaven van Porto. Hier checkt u in en stapt u op de vlucht terug richting huis.

portugal-porto-kerk-bomen-blauwe-lucht

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Culinair Porto
Prijs op aanvraag
3 dagen
Portugal
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.