Het zonnige Hvar

Een reis naar Hvar is er een vol zon, zee en gezellig samen zijn. In de relaxte atmosfeer van het zonnige Kroatië nemen we u mee op een heerlijke ontdekkingstocht over dit geweldige eiland. Hvar biedt de perfecte mix van ontspanning en avontuur.
Prijs op aanvraag
4 dagen
Kroatië
Offerte aanvragen
Het zonnige Hvar
Het zonnige Hvar
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Split (Kroatië), Hvar

Vandaag gaat de reis naar Kroatië van start. U stapt op het vliegtuig richting Split waarna u per speedboot naar het prachtige eiland Hvar worden gebracht. De boot zet u direct af bij het hotel. Na aankomst heeft u de tijd om zich op te frissen alvorens het avondprogramma van start gaat. Vanavond hebben we voor u een reservering gemaakt bij een goed restaurant in Hvar. Voor de grote feestgangers kunnen we enkele tips geven van te bezoeken plekken na het diner om de avond af te sluiten.

kroatie-hvar-foto-met-allemaal-huisjes-schaduw-en-zon-kant
Dag2
Hvar

Hvar is een eiland in de Adriatische zee, dat tegenover de stad Split ligt. Hvar heeft een Middellandse Zeeklimaat en heeft de meeste zonne-uren van heel Kroatië. Het eiland staat bekend om haar geurende lavendelvelden, rijke culturele geschiedenis, vele stranden en een bruisend nachtleven. Vandaag is het tijd om dit te ontdekken! In de ochtend start u met een Kevertour over het eiland. In een vrolijke slinger van Volkswagen kevers maakt u een tour over het eiland, langs verschillende dorpjes, de vele lavendelvelden en mooie uitzichten. U eindigt de tour met een echte lokale lunch in het prachtige landschap. Na de activiteit heeft u de mogelijkheid om uzelf op te frissen bij het hotel alvorens het avondprogramma van start gaat. Vanavond gaat u naar een restaurant in het centrum van Hvar. Na het diner kunt u op eigen gelegenheid het nachtleven nog gaan ontdekken!

Dag3
Hvar

Voor de tweede keer wordt u wakker op Hvar op dit eiland kan watersport natuurlijk niet ontbreken. In de ochtend is er vrije tijd waarbij u op eigen gelegenheid het eiland kunt ontdekken. In de middag kunt u op een leuke plek aan het water lunchen waarna u op een privé catamaran stapt. Hiermee gaat u een aantal uur varen in deze prachtige regio waarbij we onderweg natuurlijk zorgen dat er niets ontbreekt. Optioneel is het ook mogelijk om de boot weg te laten en een keuze watersport menu voor te stellen. 's Avonds gaat u weer eten bij een goed restaurant. U zit hier met een heerlijk uitzicht over de haven. Na het diner is er optioneel nog de mogelijkheid om naar de Beach Club te gaan.

kroatie-hvar-catamaran-witte-boot-blauw-water
Dag4
Hvar, Split, vlucht naar huis

De laatste dag is helaas aangebroken. U gaat met de ferry terug richting Split, hier aangekomen is er afhankelijk van de vluchten nog tijd om op eigen gelegenheid nog even het mooi Split te verkennen alvorens u naar de luchthaven gaat voor de vlucht naar huis. Hopelijk heeft u een zeer enerverend en gezellig weekend op deze prachtige plek gehad!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Het zonnige Hvar
Prijs op aanvraag
4 dagen
Kroatië
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.