Hoogtepunten van Mauritius

Ontdek het exotische eiland Mauritius. Dit paradijs in de Indische Oceaan heeft talloze witte zandstranden, turkoois water en een rijke cultuur.
Vanaf 3.150 p.p.
11 dagen
Mauritius
Offerte aanvragen
Hoogtepunten van Mauritius
Waterval in MauritiusWaterval in Mauritius
Hoogtepunten van Mauritius
Beste reistijd
De beste reistijd voor Mauritius is nooit 100% nauwkeurig te voorspellen. De seizoenen zijn omgedraaid t.o.v. Nederland, de zomer is dus in januari en de winter in juli. In de zomer kan het juist erg warm en nat worden terwijl de winter wat koeler en droger is. De beste reistijden zijn de overgangs periode tussen de seizoenen van april tot juni en van september tot december.
Het paradijs op aarde
Mauritius is een droombestemming voor menig reiziger. Dit eiland ongeveer ter grote van Noord-Brabant doe paradijselijk aan met zijn prachtige witte zandstranden.
Vakantie eiland
Met een oppervlakte van 1950 km2 maakt Mauritius deel uit van de Maskarenen, samen met La Reunion en Rodrigues. Dit eiland heeft zich ontwikkeld tot één van de mooiste strandbestemmingen ter wereld. De wegen zijn goed, de service is hartelijk en de mensen zijn vriendelijk, allemaal ingrediënten voor een geslaagde reis naar dit prachtige eiland.
Kust langs MauritiusKust langs Mauritius
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Mauritius

Afhankelijk van u vluchtkeuze reist nu via een tussenstop naar Mauritius, waar u de volgende dag arriveert.

Dag2
Mauritius
inclusief privé transfer

Vanochtend vroeg komt u aan op het vliegveld van Mauritius waarna u direct per transfer doorreist naar uw resort. Hier kunt alvast uw koffers bij uw accommodatie neerzetten en op het strand bijkomen. In de middag kunt u inchecken en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag3
Mauritius

Na de eerste nacht op dit tropische eiland, ligt de wereld vandaag aan uw voeten. Zo kunt u ervoor kiezen om iets te gaan ondernemen of om heerlijk te gaan ontspannen bij uw accommodatie of het strand. Voor vandaag hebben we een kayak tocht voor u uitgezocht, u gaat er ongeveer 2,5 uur op uit en kunt op deze manier op prachtige plekken komen waar u anders niet kan komen.

Dag4
Mauritius

De komende dagen verblijft u in het paradijs op aarde, u kunt vanuit uw resort natuurlijk allerlei activiteiten ondernemen! Als u van te voren al het e.e.a. wilt vastleggen dan staan we voor u klaar! U kunt hierbij denken aan een bezoek aan Casela park; In dit park in het westen van Mauritius kunt u op safari. Het is een soort gigantische openlucht dierentuin van zo’n 14 hectare groot.

Dag5
Mauritius

Deze dagen staan in het teken van relaxen of een activiteit ondernemen. Grand Baie heeft gezellige bars, restaurants, fruitkraampjes en winkels. Indien u de voorkeur geeft aan actief bezig zijn kunt u uiteraard ook verschillende watersporten ondernemen, zoals windsurfen, duiken of snorkelen. We hebben vandaag onder andere al een SUP tour voor u klaar gezet!

Dag6
Mauritius

Vandaag heeft u een dag ter vrije besteding. Vanuit uw accommodatie kunt u natuurlijk allerlei activiteiten ondernemen!

Dag7
Mauritius

Ook vandaag heeft u een dag ter vrije besteding. Natuurlijk kunnen wij voor u ook een programma in elkaar steken.

Dag8
Mauritius

Deze dag heeft u ook vrij te besteden.

Droneshot van strand Mauritius
Dag9
Mauritius

Vandaag heeft u een vrije dag. Uiteraard kunnen wij ook voor deze dag een leuke activiteit voor u regelen!

Waterval in Mauritius
Dag10
Le Morne, vlucht naar huis
inclusief privé transfer

Uw laatste dag is aangebroken, we hebben een airport transfer voor u geregeld zodat u mooi op tijd klaar staat. U vliegt vervolgens met een tussenstop terug naar Nederland. U kunt gegarandeerd terug kijken op een prachtige reis over dit bijzondere tropische eiland.

Dag11
Terugvlucht, aankomst thuis

Vanwege het tijdsverschil en de duur van uw vlucht, komt u in de loop van vandaag weer thuis met een koffer vol onvergetelijke reiservaringen.

Astrid Kramer
Bel, mail of app met Astrid

De expert voor reizen in Mauritius.

Details & prijzen
Hoogtepunten van Mauritius
Vanaf 3.150 p.p.
11 dagen
Mauritius
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.