Incentive Italië, Comomeer

Reis met deze incentive mee naar een kasteel waar u gaat leven als de rijke notabelen uit het vroege Italië. Tijdens deze incentive overnacht u in een prachtig kasteel hotel op ongeveer 30 minuten van Como. Uiteraard is het mogelijk om het gehele kasteel volledig af te huren voor uw reisgezelschap.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Italië
Offerte aanvragen
Incentive Italië, Comomeer
Incentive Italië, Comomeer
Castello di Casiglio
Castello di Casigloio is een 700 jaar oud kasteel in de regio Lombardije. Dit 4* hotel ligt op een schitterend landgoed en is bij uitstek geschikt om met een groep te verblijven.
Lago di Como
Het Comomeer is een van de mooiste meren van Italië. Het Comomeer is een bergmeer dat ligt in Lombardije, in het noorden van Italië. Het is het derde grootste meer van de Italiaanse Alpen en zeker ook de mooiste. Het meer ligt boven Milaan en tegen de grens met Zwitserland aan. U bent er omgeven door hoge bergtoppen, bossen en bloemen.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Milaan, Comomeer & Castello di Casiglio

Uw reis naar Italië staat op het punt van beginnen! U vliegt in ongeveer 1,5 uur naar Milaan, vanuit hier rijdt u in minder dan een uur naar de stad Como waar u gaat lunchen. Na de uitgebreide lunch is er wat tijd om even een rondje te wandelen door het mooi stadje Como. Ongeveer halverwege de middag vervolgt u uw weg en wordt u naar het onderkomen voor de komende twee nachten gebracht. U verblijft namelijk in een 700 jaar oud kasteel, dat we privé voor u gereserveerd hebben. Er is wat tijd om te relaxen in en rondom het kasteel, er is o.a. een zwembad! De eerste avond organiseren we hier een bbq in de tuin van het kasteel, een fijne relaxte manier om de eerste avond te dineren. Voor het eten hebben is er nog een leuke activiteit gepland, een murder mystery in- en rondom het kasteel! 4 collega's bereiden zich voor op de rol van hun leven terwijl de rest van de groep onder verdeeld wordt in kleinere groepen. Het doel van het spel gaat natuurlijk zijn om erachter te komen wie moord gepleegd heeft, met welke moordwapen en wat het motief was. Na de murder mystery volgt er een leuke informele bbq in de tuin van het kasteel, deze loungeavond kleden we gezellig aan met muziek en toebehoren.

Dag2
Comomeer

Na het ontbijt in het kasteel wordt u naar het schittende pitoreske plaatsje Bellagio gebracht aan de rand van het Como meer. Hier staat er een interactieve challenge op het programma, een geheimzinnige uitdaging die u te wachten staat, want welk team voert de opdrachten goed uit en komt steeds een stapje dichterbij het doel? Mocht u fan zijn van "Wie is de Mol" is dit wellicht mooi meegenomen! Na deze teambuilding activiteit gaat u lunchen op een schitterende locatie aan het meer, een relaxte manier om de indrukken van eerder vandaag met elkaar door te spreken en natuurlijk de winnaars bekend te maken. Na de lunch keert u terug naar het kasteel waar er weer wat tijd is om te relaxen onder het genot van een drankje. 's Avonds zetten we in de tuin van het kasteel een prachtig diner vooru klaar waar u kunt genieten in deze mooie setting. Na het eten is het vanavond tijd voor de feestavond, dit kasteel is natuurlijk het perfecte decor voor een mooi thema feest en wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is!

comomeer-blauw-water-bergen
Dag3
Catello, Milaan, vlucht naar huis

De laatste dag is alweer aangebroken, tijd voor een laatste ontbijt en check-out. In ongeveer een uur rijdt u naar het centrum van Milaan. Hier aangekomen staan de gidsen klaar, iedereen heeft van te voren door kunnen geven welke activiteit hun voorkeur geniet. Deze activiteit laten we ongeveer 3 uur duren waarna we bijeenkomen bij het lunchrestaurant! Hier geniet u nog van een mooie lunch in de zon, waarna het weekend dan toch echt langzaam tot een einde komt. U wordt richting het einde van de middag naar de luchthaven gebracht waarna u zaterdagavond weer terugkeert op Schiphol. Hopelijk heeft u genoten van een onvergetelijk weekend in Noord-Italië!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Gido van den Brand
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Incentive Italië, Comomeer
Prijs op aanvraag
3 dagen
Italië
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.