Klassiek Rome

Laat u verrassen door de beroemde stad Rome. Bewonder de indrukwekkende architectuur, bezoek het Colosseum en kijk u ogen uit tijdens een bezoek aan de beroemste musea.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Italië
Offerte aanvragen
Klassiek Rome
Klassiek Rome
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Rome (Italië)

Vandaag begint uw reis naar Rome. U vliegt vanaf uw gekozen vliegveld naar Rome. Eenmaal aangekomen in Rome wordt u persoonlijk opgewacht in de aankomsthal. U loopt daarna naar de parkeerplaats waar de eerste verrassing staat te wachten. U begint met een korte sightseeing tour in Rome, dat ongeveer 1 uur zal duren. Dit doet u niet in een saai busje maar in een self-drive vintage auto tour! Er staat een prachtige oldtimer te wachten, denk hierbij aan oude Alfa Romeo's, Rolls Royces, Bentleys & Cadillac's. De bagage wordt direct naar het hotel gebracht en na een goed uur levert u hier de auto weer in. Na aankomst in het hotel is er tijd om even op te frissen en gaat u lunchen. Na de lunch staat de tweede verrassing te wachten, voor het hotel staan namelijk ouderwetse Fiat 500 auto's voor u klaar. U verlaat vervolgens de stad en maakt een mooie tour net buiten Rome waar u langs een aantal Romeinse kastelen komt. Onderweg wordt er natuurlijk een aantal stops gemaakt, o.a. bij het Castel Gandolfo, de zomervilla van de Paus. Aan het einde van de middag keert terug naar het hotel waarna er wederom tijd is om op te frissen. In de avond hebben we de aperitieven voor u klaar staan op de rooftop van het hotel, dit is privé voor jullie en geniet hier van een walking pizza diner. Gezien u in het hotel blijft, kunt u na deze enerverende dag wanneer u wilt terugkeren naar zijn kamer. Het is vanavond ook mogelijk om deze avond nog uit te breiden met bijvoorbeeld een DJ en/of een open bar afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren.

Dag2
Rome

Vandaag gaat u 3 van de meeste bekende highlights bezoeken. U begint met een bezoek aan het Colosseum, één van de bekendste monumenten ter wereld. Na het Colosseum bezoekt u de Palatijn en het Forum Romana. Dit alles doet u met een privé gids en skip the line tickets. In de middag luncht u op een mooie plek, deze is afhankelijk van de activiteit. Er staan twee opties voor u klaar. Allereerst heeft u de optie om een privé bezoek te brengen aan Galleria Borghese, dit museum staat bekend als één van de meest indrukwekkende van Rome met o.a. werken van Caravaggio, Bernini, Rubens en Raffaello. U geniet hier van een privé tour wat een zeer exclusieve gelegenheid is. Aan het einde van de tour hier wordt er nog een aperitief verzorgd op deze bijzondere locatie. De tweede optie als activiteit vanmiddag is er één om nooit meer te vergeten. Aan het einde van de middag kunt u namelijk een privé bezoek aan het Vaticaans Museum organiseren. U begint dit bezoek bij de Bronzen Deur, achter het Koninklijke trappenhuis krijgt u toegang tot het Pauselijk paleis. U gaat door naar de Sala Ducale, een hal beschildert door Bernini zelf. U gaat verder door het Pauselijk paleis en komt in de Capella Paolina, één van de mooiste plekken van het paleis waar ook het conclaaf heeft plaats gevonden. Houdt u er rekening mee dat bovenstaande plekken nooit open zijn voor publiek! Als laatste bezoekt u de Sistijnse Kapel volledig alleen, een bijzonder moment wat weinig mensen kunnen navertellen. De tweede optie kan alleen aan het einde van de middag plaatsvinden of 's ochtends vroeg.

Dag3
Rome, vlucht naar huis

De laatste dag is helaas aangebroken, gezien de intensiteit van het programma de eerste twee dagen willen we voorstellen om vandaag wat rustiger aan te doen. U kunt op eigen gelegenheid ontbijten en de stad in gaan. Het hotel ligt zeer centraal en op deze manier heeft u ook even de kans om Rome op zijn of haar tempo te bekijken. U komt aan het begin van de middag is er een mooie afsluitende lunch bij één van de betere restaurants van Rome waar u lekker buiten kunt zitten. Na de lunch wordt u teruggebracht naar het vliegveld. We zijn er van overtuigd dat u kunt terugkijken op een zéér bijzonder weekend in deze schitterende, zonovergoten stad.

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Klassiek Rome
Prijs op aanvraag
3 dagen
Italië
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.