Levendig New York

Op reis naar The Big Apple! Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten. Vliegen over de stad, feesten op het water, dineren op hoogte en uitgaan in de vele nachtclubs van de stad.
Prijs op aanvraag
5 dagen
Verenigde Staten
Offerte aanvragen
Levendig New York
usa-new-york-central-parkusa-new-york-central-park
Levendig New York
New York, New York
New York, ook wel de big apple genoemd werd in 1625 onder de naam Nieuw-Amsterdam gesticht als een handelspost van de Nederlanders. De stad kwam in Britse handen en was de hoofdstad van de Verenigde Staten van 1783 tot 1790. Sinds dat laatste jaar is New York de grootste stad van de Verenigde Staten.
Het beroemde symbool van New York
Wellicht hét icoon van de stad, het Statue of Liberty, in het Nederlands het vrijheidsbeeld. Het Vrijheidsbeeld werd op 28 oktober 1886 door Frankrijk aan de Verenigde Staten geschonken ter ere van het eeuwfeest van de Onafhankelijkheidsverklaring en als teken van vriendschap.
Helikopter vlucht over de stad
Het mooiste uitzicht heb je vanuit de lucht! We brengen jullie naar een helikopterplatform waar meerdere privé helikopters op jullie staan te wachten. Ready for take-off?
New York Edge
Jullie gaan sowieso genieten vanuit het uitzichtpunt Edge. Maar durven jullie 'm ook te beklimmen? Voor de waaghalzen regelen wij een groepsklim op 100 meter hoogte aan de buitenkant van het iconische bouwwerk Edge.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar New York

Vandaag start uw reis naar New York. Jullie vliegen middels een rechtstreekse vlucht naar 'the city that never sleeps'. Bij aankomst wordt u opgehaald en middels een privé bus naar de accommodatie op Manhattan gebracht. Na een opfrisuurtje staat er een limousine klaar voor u en dat rijdt u deze avond door New York! Na een limousine tour stopt u bij Edge New York voor een uniek uitzicht over de skyline van de stad. Voor de thrillseekers kunt u hier eventueel nog een "walk the edge" activiteit toevoegen.. U dineert daarna in één van de vetste restaurants van de stad. Na het diner staat een partybus klaar om u naar nachtclub te brengen voor een mooie avond uit!

Dag2
New York

In de ochtend brengen wij u naar Central Park waar u vrije tijd heeft om aan het tijdverschil te wennen. Hopelijk heeft u daarna zin in een feestje, want begin van de middag vertrekt de bus naar het water waar u eigen partyboot klaar ligt. De rest van de middag spendeert u dan ook met een 'open-bar' op het water! Nog niet uitgefeest voor vandaag? Wij brengen u naar de club.

usa-new-york-drone-water-in-het-midden
Dag3
New York

Deze ochtend heeft u een fietstour! U kunt kiezen om fietsen door Central Park en over Times Square, of een tour door The Bronx. Na de lunch rijdt u naar het helikopter platform waar een heli voor u klaarstaat. Het beste uitzicht heeft u immers vanuit de lucht! Na deze schitterende vlucht wordt u teruggebracht naar Manhattan waar u je op tijd klaarmaken voor het avondprogramma. Aan het begin van de avond kunt u opfrissen in het hotel waarna we voor typisch Amerikaans avondetengaan; de burger! Aansluitend bezoeken we Madison Square Garden waar u een wedstrijd van de New York Knicks gaat bijwonen. Morgen krijgt u een stadstour waar weinig inspanning voor nodig is, dus uiteraard brengt de bus u vanuit het stadion/Comedy Club naar Avant Gardner voor een mooie laatste feestnacht.

Dag4
New York, vlucht naar huis

Op deze laatste dag in New York is een stadstour voor u georganiseerd. U begint op tijd met een before-opening-hours-tour door het 9/11 memorial center. Verder ziet u onder andere Het Empire State Building en Ground Zero. Eind van de middag vertrekt u naar het vliegveld voor uw vlucht terug richting huis.

Dag5
Aankomst thuis

's Ochtends vroeg komt u aan op uw gekozen vliegveld. Wij hopen dat u een leuke tijd in New York heeft gehad!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Levendig New York
Prijs op aanvraag
5 dagen
Verenigde Staten
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.