Mystiek Marrakech

Op amper vier uur vliegen wacht een totaal andere wereld: Marrakech. Ontdek deze kleurrijke Koningsstad en de nabijgelegen woestijn tijdens deze luxueuze en indrukwekkende trip!
Prijs op aanvraag
4 dagen
Marokko
Offerte aanvragen
Mystiek Marrakech
Marokko Marrakech Gebouw Bergen Op AchtergrondMarokko Marrakech Gebouw Bergen Op Achtergrond
Mystiek Marrakech
Kleurrijk avontuur
Marrakech is een stad met twee gezichten en kent een oud en nieuw stadsgedeelte. Het oude gedeelte van wordt de Medina genoemd en het nieuwe heet Guilliez. In het oude deel van de stad zijn de meeste bezienswaardigheden en talloze authentieke riads om in te overnachten te vinden.
Sfeer!
Overnachten in de woestijn! Compleet met sfeervolle aankleding, 1001 kaarsen en bijpassende muziek!
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Marrakech (Marokko), Agafay Woestijn

Vandaag vliegt u naar Marrakech. Na aankomst in Marrakech staat onze lokale medewerker u op te wachten en brengt u naar uw transfer. U vertrekt direct naar de woestijn! In het privé woestijnkamp met diverse faciliteiten komt u helemaal tot rust! 's Avonds wordt een heerlijk buffetdiner geprepareerd en dineert u tijdens de zonsondergang. Geniet van de sterrenhemel alvorens u zich terugtrekt in een eigen luxe nomadentent.

Marokko Marrakech Agafay Woestijn Bergen Achtergrond
Dag2
Agafay Woestijn, Marrakech

Vandaag staat er een onvergetelijke ballonvaart met zonsopgang gepland. Op deze manier ziet u Marokko letterlijk vanuit een ander perspectief met een compleet ander landschap in vergelijking met het drukke Marrakech. Na deze unieke ervaring reist u terug naar Marrakech. U heeft tijd ter vrije besteding. In de avond staat er een heerlijk en vooral indrukwekkend diner op het programma.

dubai-marina-nacht
Dag3
Marrakech

Vandaag staat er een optioneel bezoek aan Anima Garden op het programma. In Anima Garden kan er genoten worden van de groene omgeving en prachtige kunstwerken. In het middag kunt u gaan quad rijden of u kunt heerlijk genieten van een middag in een traditionele Marokkaanse spa met hammam en diverse behandelingen Aan het begin van de avond zal iedereen teruggebracht worden naar het hotel om zich op te frissen voor het diner. In de avond zal er een uitgebreid diner verzorgd worden in een van de beste restaurants van Marakech. Wij regelen dat de wijnkaart al voor u klaarligt! Na afloop van het diner clubben? Dan kunnen wij een VIP tafel in Club Theatro regelen in één van de beste clubs van Marokko.

Dag4
Marrakech, vlucht naar huis

Vandaag gaat u het centrum van Marrakech te ontdekken. U krijgt onder leiding van een lokale gids een fietstour door de stad. De laatste dag van deze bijzondere reis is aangebroken. Ook is het nog mogelijk om bijvoorbeeld nog te gaan golfen vandaag op de Royal Maroc Golf club, een ontspannen einde van de reis!

Marokko Marrakech Ben Youssef Madrasa School Gebouw Dichtbij

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Mystiek Marrakech
Prijs op aanvraag
4 dagen
Marokko
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.