Roularta Healthcare netwerktrip Helsinki

Helsinki is een volstrekt unieke combinatie van eigenzinnige stedelijkheid en vredige natuur die stilte en ruimte geeft. Tijdens dit programma maakt u kennis met de stad en de unieke bedrijven die het land te bieden heeft. Roularta Healthcare en Travel Legends organiseren in samenwerking met elkaar deze netwerktrip voor zorgprofessionals.
Prijs op aanvraag
5 dagen
Finland
Offerte aanvragen
Roularta Healthcare netwerktrip Helsinki
Finland Roularta Healthcare Logo HelsinkiFinland Roularta Healthcare Logo Helsinki
Roularta Healthcare netwerktrip Helsinki
Hospital Nova
In het ontwerp van het KSSHP Ziekenhuis in Jyväskylä zijn nieuwe zorgprocessen omgezet naar flexibele ruimtelijke modellen. Het is het eerste volledig nieuwe ziekenhuis dat de afgelopen 20 jaar in Finland wordt gerealiseerd.
BeeHealthy
BeeHealthy is de leider op het gebied van digitale oplossingen voor de gezondheidszorg op de Europese markt. Het op modules gebaseerde, whitelabel SaaS-platform helpt primaire en secundaire zorgverleners om de digitale stap te zetten door hun dienstverlening te digitaliseren, met bewezen bedrijfsimpact.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Helsinki
inclusief privé transfer

Vandaag vliegt u met een rechtstreekse vlucht naar Helsinki. Bij aankomst wordt u met een privétransfer naar de accommodatie gebracht. Helsinki herbergt een bijzondere mix van Scandinavische en Russische invloeden. Helsinki staat bol van de moderne architectuur vermengd met andere stijlelementen. De stad is gebouwd op vooral onregelmatig gevormde eilanden, waardoor de stad een afwijkende structuur heeft. Zo zijn er meerdere havens, is er geen echte rondweg en telt Helsinki een groot aantal bruggen. Het centrum is wel redelijk afgebakend want een deel van de belangrijke gebouwen van de stad liggen in het centrum. In de avond is er een gezamenlijk diner om de eerste dag mooi af te sluiten.

Dag2
Helsinki

Vandaag gaat u Helsinki te ontdekken. Na het ontbijt begint u met een infosessie die gehouden wordt door een werknemer van de Finse overheid. Hij legt de werking van de Finse gezondheidszorg uit en geeft daar meer informatie over. Na deze informatieve sessie heeft u een keuze activiteit. U heeft de keuze om op de fiets Helsinki te ontdekken. U gaat mee op een leuke en gemakkelijke tour door Helsinki. U ontdekt de stad en haar meest opmerkelijke plekken in een rustig tempo, op een unieke manier. Als alternatief kunt u een tour maken langs verschillende microbrouwerijen. De rondleiding duurt ongeveer een twee uur en omvat een rondleiding door verschillende micro brouwerijen en proeverijen met een gids. Na de eerste kennismaking van de stad gaat u lunchen op een unieke locatie bij Ravintola Näsinneula. Restaurant Näsinneula bevindt zich in de uitkijktoren in pretpark Särkänniemi op loopafstand van het centrum. In de avond reserveren we op een mooie locatie in de stad voor een diner!

Dag3
Helsinki

Na het ontbijt staat de eerste activiteit op de planning en wordt u met een transfer naar Hospital Nova gebracht. Het ligt in Jyväskylä wat ongeveer drie uur rijden is vanuit Helsinki. Hospital Nova is het eerste volledig nieuwe centrale ziekenhuis in Finland sinds 1970. Het functionele concept en het gebouwtype zijn volledig nieuw vergeleken met de traditionele ziekenhuizen. Het doel was om het volgende generatie ziekenhuis in Finland te creëren. Het conceptuele ontwerp werd ontwikkeld als een samenwerking tussen de opdrachtgever en de ontwerpers, JKMM en EGM architecten. De belangrijkste innovaties waren het opdelen van het ziekenhuis in vier delen, het herdefiniëren van het ziekenhuis en het creëren van een nieuw operationeel systeem voor het ziekenhuis. Processtromen en logistiek werden ook heroverwogen om de efficiëntie te maximaliseren. Het doel was om de patiënt centraal te stellen en de best mogelijke gezondheidszorg te leveren. Dit betekent een naadloze integratie van ziekenhuisfuncties en architecturale oplossingen. Bijkomend doel was om de operationele kosten van het ziekenhuis met 10% te verlagen.

Dag4
Helsinki

Vandaag gaat u op bezoek bij BeeHealthy. BeeHealthy is de leider op het gebied van digitale oplossingen voor de gezondheidszorg op de Europese markt. Het op modules gebaseerde, whitelabel SaaS-platform helpt primaire en secundaire zorgverleners om de digitale stap te zetten door hun dienstverlening te digitaliseren, met bewezen bedrijfsimpact. De rest van de dag is ter vrije besteding! U heeft ook de mogelijkheid om Helsinki verder te ontdekken. Begin bij de rotskerk Temppeliaukio. De kerk is, zoals de naam al doet vermoeden, uitgehouwen uit een rots. U wandelt er vanaf het station in het centrum van de stad in een kwartiertje naartoe. Het is een bijzondere kerk die je nergens anders ziet. Bezoek tijdens de lunch de Old Market Hall in de haven van de stad. Dit is een schitterende markthal, heel netjes en hygiënisch. U krijgt er verse vis en allerlei Finse lekkernijen. Het is leuk ingericht en er zijn overal leuke zitjes. Naast eten krijgt u er ook leuke souvenirs. Het interieur van de hal komt uit 1889 en is sindsdien niet heel veel veranderd.

Dag5
Helsinki, vlucht naar huis
inclusief privé transfer

Na het ontbijt is er een afsluitende infosessie in het hotel. Hierna komt er helaas een einde aan de reis en wordt u op het juiste tijdstip opgehaald bij het hotel voor de rechtstreekse vlucht terug naar huis. Wij hopen dat u een geweldige week heeft gehad.

Kas Leermakers
Bel, mail of app met Kas

De expert voor reizen in Finland.

Details & prijzen
Roularta Healthcare netwerktrip Helsinki
Prijs op aanvraag
5 dagen
Finland
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.