Teamweekend Boedapest

Ontdek het betoverende Boedapest, een juweel aan de oevers van de Donau in het hart van Centraal-Europa. Verken historische bezienswaardigheden, onderga de rijke cultuur en geniet van de smaken van de Hongaarse keuken. Onze incentive-reis naar Boedapest wordt op maat gemaakt om aan de specifieke wensen van uw organisatie te voldoen.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Hongarije
Offerte aanvragen
Teamweekend Boedapest
Teamweekend Boedapest
Hongarije Boedapest Lopen Door De Stad GebouwHongarije Boedapest Lopen Door De Stad Gebouw
Koningin van de rivier
Boedapest is de ‘Koningin van de rivier’ vanwege de Donau die de stad doormidden snijdt. Boedapest is de hoofdstad van Hongarije waar modern en historisch op een verrassend mooie wijze samensmelten. De stad is vooral beroemd vanwege haar architecturale bezienswaardigheden en de themale baden.
Hongarije Boedapest Brug Van Ver Over WaterHongarije Boedapest Brug Van Ver Over Water
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Boedapest (Hongarije)

Vanaf de luchthaven vliegt u met een rechtstreekse vlucht naar Boedapest! Op het vliegveld word u met een privé transfer naar de accommodatie gebracht. Hierna heeft u wat vrije tijd om een eerste glimp van de stad op te vangen. Om de eerste dag goed af te sluiten regelen wij een gezamenlijk diner in het hart van het centrum van Boedapest.

Dag2
Boedapest

Vandaag begint de dag met een heerlijk ontbijt. In de ochtend staan er klassieke auto's voor u klaar waarmee u een Classic-car tour door de stad gaat maken. Misschien wel de leukste manier om de omgeving te verkennen! U rijdt zelf langs verschillende stops zoals onder andere de Sint-Stefanusbasiliek, Bem Kade van Buda, Szentharomsag en de Szechenyi Kettingbrug. Aan het einde van de tour gaat u terug naar de oever van de Donau naar het Heldenplein. Aansluitend wordt er gezamenlijk geluncht. In de middag hebben wij een andere bijzondere activiteit gepland staan. U gaat de andere kant van Budapest verkennen met MonsteRollers. MonsteRoller elektrische steps hebben 9,5 inch brede wielen, een laag platform en geen uitstoot. De besturing voelt meer als surfen dan als rijden en maakt ze gemakkelijker te besturen dan een fiets maar stabiel en robuust als een scooter. De tour neemt u mee door de stad met een serieuze funfactor!

Dag3
Boedapest, vlucht naar huis

Na het ontbijt heeft u nog de tijd om de stad zelf te ontdekken. Voor deze ochtend kunnen wij een aantal tips geven over de activiteiten in de stad. Optioneel sluit u deze geweldige reis af met een gezamenlijke lunch. Een aantal uur voor de vlucht worden jullie bij het hotel opgehaald en naar het vliegveld gebracht.

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Hongarije Boedapest Lopen Door De Stad Gebouw
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Teamweekend Boedapest
Prijs op aanvraag
3 dagen
Hongarije
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.