Teamweekend Schotland

Ga mee naar de wildernis met deze incentive in Schoteland. Uiteraard wel met comfort en stijl. Beleef de prachtige omgeving op een unieke manier in Edinburgh verblijf in een luxueus kasteel. Een incentive reis vol avontuur buiten de gebaande paden.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Verenigd Koninkrijk
Offerte aanvragen
Teamweekend Schotland
Teamweekend Schotland
Loch Lomond
In het hart van het park ligt Loch Lomond zelf. U zult geen groter loch of meer vinden in heel Brittannië en het zal ook bijzonder moeilijk zijn een mooier meer te vinden.
Northumberland
Ooit vormde hij de meest noordelijke grens van het Romeinse rijk en nog altijd staat hij fier over een afstand van ruim 115 km in het landschap van Noord-Engeland. De imposante Muur van Hadrianus (Hadrian's Wall) loopt voor een groot deel over de hoogste punten van Northumberland.
Lake district
Het Lake District is een bergachtige streek. In dit gebied liggen alle toppen van Engeland die hoger zijn dan 900 meter boven zeeniveau. De hoogste, met 978 meter, is Scafell Pike. Sinds juli 2017 staat het gebied op de Unesco-Werelderfgoedlijst.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Edinburgh (Schotland)

Het avontuur in Schotland gaat beginnen. Na aankomst in wordt u per privé transfer naar de accommodatie gebracht. Vanuit hier vertrekt u voor een rondleiding met gids. Tijdens deze tour worden ook tal van lokale delicatessen geproefd. Naarmate de middag vordert wordt er natuurlijk ook gestopt bij een lokale pub om ook deze "delicatessen' te proberen. U eindigd deze middag bij the Johnnie Walker Whisky Experience. Hier krijgt u een uitgebreide rondleiding met als afsluiting natuurlijk een tasting. U keert terug in uw accommodatiel en heeft wat tijd om te relaxen. Als de avond valt gaat u weer op pad, u heeft een "underground" Edinburgh tour waarbij u meer te weten komen over het duistere verleden van de stad en we een aantal ondergrondse kluizen bezoeken. U eindigt deze tour bij Marlins Wynd, waar u een gaaf ondergronds diner heeft vol entertainment.

Dag2
Loch Lomond

Na een heerlijk ontbijt is het tijd voor een schitterende dag, u staat vroeg op en rijdt in een kleine 2 uur naar het schitterende landschap van West-Schotland. U komt aan bij Loch Lomond waar de 4x4's klaar staan. U maakt een uitdagende self-drive door het ruige Schotse terrein waarna u luncht in een voor ons opgezette hilltop tent met uitzicht op Loch Lomond. Natuurlijk kan een doedelzak speler niet ontbreken om dit moment nog wat magischer te maken. Na de lunch rijdt u naar beneden waar de volgende verrassing ligt te wachten. Hier ligt namelijk een RIB boot klaar die u meeneemt over het meer. U maakt een stop op het eiland in het meer waar de groep "overvallen" wordt door lokale strijders. Een hilarische onderbreking van deze dag! Om van de schrik te bekomen gaat u een biertje drinken in de lokale pub op het eiland. Na dit intermezzo stapt u weer op de boot zodat u in stijl aankomt bij uw accommodatie vanavond, een prachtig landschap aan de oever van Loch Lomond. De gin tonics staan voor u klaar. Hierna is het tijd voor het grote diner om in stijl van te genieten. Zowel de heren als de dames krijgen namelijk een volledig traditioneel kostuum aangemeten, voor de heren is dat natuurlijk o.a. een kilt en voor de dames een zogenaamde 'sash'. U dineert vervolgens in het restaurant van de accommodatie waar u geniet van een uitgebreid 4-gangen diner! De perfecte afsluiting voor deze Schotse dag.

Dag3
Loch Lomond, vlucht naar huis

Na het ontbijt staat er nog één activiteit op u te wachten, de traditionele Highland Games. In kleinere groepen neemt u het tegen elkaar op en wordt er tegen elkaar gestreden als rivaliserende clans. U doet dit op het terrein van de accommodatie, waarna u luncht aan de rand van het meer. Na de lunch is het tijd om afscheid te nemen en wordt u naar de luchthaven gebracht. We zijn er zeker van dat er teruggekeken wordt op een zeer divers en bijzonder weekend!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Gido van den Brand
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Teamweekend Schotland
Prijs op aanvraag
3 dagen
Verenigd Koninkrijk
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.