Overnachten in de Ngorongoro Crater Lodge

De Ngorongoro Crater Lodge is een van de meest luxueuze en unieke accommodaties in Tanzania. Gelegen aan de rand van de wereldberoemde Ngorongoro Crater, biedt deze lodge een ongeëvenaard uitzicht op een van de natuurlijke wonderen van Afrika. Hier kunt u genieten van eersteklas comfort terwijl u wordt omringd door de wilde natuur.

 

Overnachten in de Ngorongoro Crater Lodge

De Ngorongoro Crater Lodge combineert traditionele Afrikaanse architectuur met moderne luxe. De suites zijn smaakvol ingericht met prachtige meubels en bieden alle gemakken die u van een vijfsterrenverblijf mag verwachten. Elke suite heeft een eigen balkon met een adembenemend uitzicht op de krater, waardoor u het gevoel heeft midden in de natuur te zijn.

Een van de hoogtepunten van een verblijf in de Ngorongoro Crater Lodge is de mogelijkheid om te picknicken in de krater zelf. Het personeel zorgt voor een heerlijke lunch, terwijl u geniet van het spectaculaire landschap en de dieren die voorbij komen. Deze unieke ervaring maakt uw bezoek aan de Ngorongoro Crater onvergetelijk.

Reizen met deze unieke ervaring

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.