Panoramaroute

Welkom bij de schitterende Panoramaroute in Zuid-Afrika, een van de mooiste routes in het land die door het prachtige landschap van de Mpumalanga provincie loopt. Deze weg staat bekend om zijn geweldige uitzichten, natuurlijke schoonheden en cultureel erfgoed, en zorgt voor een onvergetelijke trip door de prachtige natuur van Zuid-Afrika.

Mpumalanga Zuid Afrika Groen Landschap Gebergte
Mpumalanga Zuid Afrika Bergen Groen Uitzicht Wolken

Panoramaroute

Begin uw avontuur bij de indrukwekkende Blyde River Canyon, een van de grootste groene canyons ter wereld, en geniet van het uitzicht vanaf God’s Window, waar het panorama zich uitstrekt tot aan het Kruger National Park en Mozambique.

Bewonder de unieke rotsformaties van de Drie Rondavels en verken de diepten van de Bourke’s Luck Potholes. De Panoramaroute is ook een reis door een gebied rijk aan geschiedenis en folklore. Bezoek charmante dorpen zoals Graskop en Pilgrim’s Rest, een historische goudmijnstadje waar de goudkoorts van de 19e eeuw nog steeds voelbaar is. Geniet van de lokale gastvrijheid, proef traditionele Zuid-Afrikaanse gerechten en ontdek de kunst en het handwerk van de plaatselijke gemeenschappen.

Reizen met deze unieke ervaring

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.