Ha Long Bay

Ha Long Bay, gelegen in het noorden van Vietnam, is een wonder van de natuur dat bezoekers betovert met zijn buitengewone schoonheid en ongeëvenaarde charme. Met zijn kristalheldere wateren en meer dan 1.600 kalkstenen eilanden en eilandjes die uit de zee oprijzen, vormt Ha Long Bay een adembenemend landschap dat de verbeelding tart.

Vietnam Halong Bay Boten Op Het Water Bergen
Vietnam ha long bay gebergte water

Ha Long Bay

Ha Long Bay, gelegen in het noorden van Vietnam, is een UNESCO-werelderfgoed en een van de meest adembenemende natuurlijke wonderen ter wereld. Met zijn duizenden kalkstenen eilanden en rotsformaties die oprijzen uit het kalme, smaragdgroene water, vormt Ha Long Bay een betoverend landschap dat de verbeelding prikkelt. Deze magische baai is doordrenkt van legendes en folklore, waardoor het een mystieke en intrigerende bestemming is voor reizigers van over de hele wereld.

Bezoekers kunnen genieten van boottochten door de baai, kajakken tussen de rotsen, en zwemmen in het kristalheldere water. Daarnaast biedt Ha Long Bay ook mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te genieten van heerlijke zeevruchten in lokale dorpen. Of u nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of culturele verkenning, Ha Long Bay is een bestemming die u keer op keer zal verbazen en inspireren.

Onze reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.