Incentive reis naar Hongarije

Hongarije, het land van betoverende architectuur, rijke geschiedenis en verrukkelijke wijnen. Deze bestemming is uitermate geschikt voor uw volgende bedrijfsuitje of een reis met uw eigen gezelschap, zoals vrienden, familie of een vereniging.

Hongarije is het land van de verscheidene kuuroorden en warmwaterbronnen die in het hele land verspreid liggen. Geniet in Hongarije van de mooie architectuur en de bruisende hoofdstad Boedapest.

Hongarije Boedapest Lopen Door De Stad Gebouw

Voorbeeld incentives naar Hongarije

Een selectie van onze mogelijkheden

Portugal Azores Verticaal Water Blauw Weg

Welkom in Hongarije

De kleurrijke architectuur en levendige sfeer in Hongarije creëren een betoverende omgeving waar oude tradities nog steeds bloeien. Hongarije biedt een ideale setting voor reizen met uw collega’s.

Boedapest is de perfecte bestemming voor een incentive. Deze hoofdstad van Hongarije heeft een prachtig historisch centrum met vele eetgelegenheden, vriendelijke locals en u kunt hier veel activiteiten doen.

Geniet van spannende activiteiten, zoals rijden met tanks, varen met snelle boten over de Donau of gewoon heerlijk wilt ontspannen in het Széchenyibad thermale bad in Boedapest. Hongarije biedt voor ieder wat wils.

Of u nu naar Boedapest of een hele andere bestemming wilt in Hongarije, alles is mogelijk. Bespreek uw wensen met onze reisspecialisten en wij stellen een voorstel op maat voor u samen.

Hoogtepunten

Een selectie aan ervaringen tijdens uw incentive