Durbuy Management incentive

Een whow-factor dicht bij huis? Het kan! De opdracht vanuit onze opdrachtgever was om alle managers én hun partners een weekend volledig in de watten te leggen. Op een unieke plek en op rijafstand. Dat kan geregeld worden!

Durbuy Uitzicht Op Kasteel

Durbuy verrast!

Het fantastisch 5-sterren hotel waar we verbleven is subliem gelegen aan het centrale plein van Durbuy, te midden van 17e en 18e eeuws straatje, waar eindeloos kan worden gedwaald. Tijdens het weekend werd duidelijk dat bijna niemand Durbuy kent. En omdat België ‘zo dichtbij’ aanvoelt was de verrassing des te groter. Durbuy spreekt aan!

Avontuurlijke omgeving

De omgeving leent zich uitstekend voor een actief programma: kanoën, wandelen, mountainbiken, klimmen en abseilen. Natuurlijk kon iedereen zich op een niveau inschrijven waar hij of zij zich prettig bij voelt. De actieve elementen lieten zich bovendien uitstekend afwisselen met een culinaire stadswandeling door Durbuy. Diverse streekproducten werden onder leiding van een gids geproefd. Het eindpunt: een lokaal biertje drinken op de belvedère (uitzichtpunt) van Durbuy. Een 3-koppige jazzband maakte de sfeer helemaal af!

Artiesten

Met een avontuurlijk programma is het dan éxtra lekker als er ‘s avonds gastronomisch wordt uitgepakt met een diner van (voormalig) sterren chef Wout Bru. Durbuy is perfect voor een groepsdiner op niveau! Een nachtelijke wandeling door de sfeervolle straatjes van Durbuy werd begeleid door twee mysterieuze steltlopers, onder muzikale begeleiding van een saxofonist. De wandeling eindigde in een afgehuurde grot waar de saxofonist nog een uur speelde en als muzikale intermezzo de avond overdroeg aan de DJ!

Durbuy Uitzicht Op Kasteel
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.