Personeelsweekend Hvar

Voor deze opdrachtgever organiseren wij al jaren hun jaarlijkse personeelsweekend. De ongeveer 80 collega’s lieten zich ook dit jaar weer door ons verrassen. Dit jaar: eilandvibes op het Kroatische eiland Hvar!

Speedboot transfer

Bij aankomst op Split Airport zijn we naar buiten gelopen en in plaats van dat daar een bus klaarstond wandelden we in 10 minuten naar de waterkant. Daar lagen meerdere speedboten klaar voor een spectaculaire transfer naar het eiland Hvar. Na aankomst in de turquoise blauwe baai wandelden we wederom slechts 10 minuten om bij het hotel met zwembad in te checken. Een zonovergoten start van een heerlijk personeelsweekend.

auto-kever-gekleurd

Eilandvibes

Hvar is ontzettend in de smaak gevallen. Het eilandgevoel en het azuurblauwe water zorgen écht voor een vakantiegevoel. We zijn met de hele groep (80 personen) op een mega catamaran gaan varen en aan boord was gezorgd voor muziek, drank en een complete lunch. Vijf uur lang is hier gefeest, gedanst en gezwommen! Hvar centrum bestaat uit kleine oude straatjes, vele terrassen en een prachtige jachthaven die een beetje St. Tropez achtig aandoet. Buiten Hvar centrum vind je een groen en bergachtig eilandlandschap dat vooral leuk is om te ontdekken met een grote kolonne Volkswagen Kevers!

Prestigieuze nachtclub

Het eiland staat bekend om de goede beachclubs en uitstekende uitgaansgelegenheden. De openingsborrel organiseerden we bij een bekende beachclub met uitzicht op de zonsondergang. Heerlijke start! De eerste avond zijn we meteen doorgegaan naar de meest prestigieuze nachtclub van de regio: Carpe Diem Beach Club. Met privé bootjes zijn we daarheen gevaren, waarna de eerste flessen drank met vuurwerk werden geopend in de voor deze groep gereserveerde VIP-ruimte. Het feest is tot zes uur de volgende ochtend doorgegaan.

Split

De luchthaven ligt op het vasteland bij de stad Split. Deze oude stad is daarom ontzettend leuk om nog enkele uurtjes te bezoeken alvorens terug naar huis te vliegen. We hebben een laatste gezamenlijke lunch georganiseerd daar in een goed restaurant, waarna de bus vertrekt naar het vliegveld.

kroatie-hvar-catamaran-witte-boot-blauw-water
Gido van den Brand
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.