Jubileumreis Marrakech

Deze trip was ter ere van het 35-jarig bestaan van een groot bedrijf. Het management incl. partners werden uitgenodigd voor een city trip naar Marrakech. Aangezien er echt iets te vieren was werd er flink uitgepakt en vlogen we met een privé jet naar Marrakech. Eenmaal aangekomen zijn we direct naar een privé kamp gegaan midden in de woestijn met een heerlijk zwembad.

Marrakech Rode Loper Vliegtuig

Activiteiten

Met een quad hebben we de Agafay woestijn verkend. De volgende ochtend begonnen we met een erg bijzondere ervaring, namelijk met een ballonvaart. Vanuit de lucht genoten we van een adembenemend uitzicht op het Atlas gebergte.

Verder hebben we een wandeltour gemaakt door de binnenstad en een hele leuke fietstour. Tijdens deze tour namen we een kijkje in het leven van traditionele ambachten in Marrakech. Een ander hoogtepunt was de golf clinic op de Royal Maroc Golf course. Daarnaast was er ook tijd om te relaxen. We verbleven in een prachtig 5* hotel met een spa.

Bijzonderheden

Deze reis was het eten en drinken ook erg belangrijk, we dineerden bij hele goede restaurants zoals Nobu rooftop, La Mamounia, La Trattoria en Jad Mahal. Verder was er nog een spa middag in het hotel wat echt één van de beste hotels van Marrakech is. (La Mamounia)

Marokko Marrakech Quad Groep

Crossen door de woestijn

Start de motor! Het was tijd om de woestijn te gaan verkennen. Dit deden we niet zomaar, er stonden namelijk quads voor iedereen klaar. Deze spectaculaire rit door de woestijn gaf een echte adrenaline kick.

Marokko Marrakech Woestijn Man Vuur Rond

Woestijnavonden

De avonden in de woestijn zijn magisch. We verbleven in een privé camp midden in de woestijn. Eerst genoten we van de ondergaande zon, waarna het tijd was voor een show. In de avond kijkt u uw ogen uit naar de heldere sterrenhemel. Een bijzondere avond om niet te vergeten!

Marokko Marrakech Gebouw Bergen Op Achtergrond
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.