Voordelen van incentive reizen in Nederland

Incentive in Nederland organiseren?

Een incentive reis in eigen land organiseren heeft veel voordelen. Enkele van deze voordelen zijn dat het kosten bespaard, er is een kortere reisafstand, er is een lagere ecologische impact en u kunt lokale ervaringen en activiteiten ontdekken. Zoekt u nog een perfecte reis om uw medewerkers te belonen? Wij helpen u graag bij het organiseren van een incentive reis in eigen land!

Voordelen van een incentive reis in Nederland

Het eerste voordeel van een incentive reis in Nederland is de relatief lage kosten. Aangezien de bestemming dicht bij huis ligt, zullen de reiskosten lager liggen in vergelijking met een verre bestemming. Voor een reis in Nederland kunt u kiezen voor bijvoorbeeld het reizen met eigen vervoer, of gezamenlijk met de bus. Hiervoor zijn de kosten een stuk lager dan voor vliegtickets.

Kortere reisafstanden

Nederland is natuurlijk een bestemming die dicht bij huis is, dit betekent dat de reisafstanden ook lager zullen zijn dan als u bijvoorbeeld voor een reis naar Barcelona kiest. Dit scheelt tijd in de voorbereiding en op de luchthavens. Hierdoor zijn de reizen minder vermoeiend en komt u uitgerust op de binnenlandse bestemming aan.

Duurzaam

Een ander, zeker niet onbelangrijk, voordeel om voor een incentive reis in Nederland te kiezen, is dat het een lagere ecologische impact heeft. Dit komt omdat er bijvoorbeeld geen vluchten gemaakt hoeven te worden en er gekozen kan worden voor een duurzame manier van reizen.

Toerist in eigen land

Een ander voordeel om te kiezen voor een incentive reis in Nederland, is dat u de kans krijgt om lokale ervaringen en activiteiten te ontdekken. Veel Nederlanders zijn nog onbekend in verschillende bestemmingen in eigen land. Een incentive reis is een leuke manier om nieuwe dingen te ontdekken!

Zeilen in Nederland

Activiteiten in Nederland

In Nederland zijn genoeg activiteiten die u zou kunnen ondernemen met uw bedrijf. Een voorbeeld hiervan is zeilen op het IJsselmeer vanuit de omliggende provincies. U kunt ook zelf het water ingaan en droogvallen op de Waddenzee in Friesland. In het zuiden van Nederland is er natuurlijk ook genoeg te doen. Zo kunt u een heerlijke wijnproeverij in de wijngaarden van Limburg doen.

Een incentive reis op maat met Travel Legends

Ontdek de toegevoegde waarde van Travel Legends voor het organiseren van een binnenlandse incentive. Met onze op maat gemaakte aanpak, breed scala aan activiteiten en ervaringen, en toegewijde team dat streeft naar het creëren van legendarische herinneringen, bieden wij een ongeëvenaarde reiservaring die uw team zal inspireren en verbinden. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan om uw visie werkelijkheid te laten worden.