Zeilen in Nederland

Incentive zeilen in Nederland

Ontdek de kracht van zeiltochten als de ultieme keuze voor incentive reizen! Of het nu gaat om het versterken van teamwork, belonen van prestaties of het bevorderen van werkrelaties, zeilen biedt de ideale omgeving waarin samenwerking centraal staat. Geniet van een ontsnapping aan de dagelijkse sleur, terwijl u de wind in de zeilen voelt.

Zeilboot op zee in Nederland

Waarom kiezen voor een incentive zeilen?

Zeiltochten staan volledig in het teken van samenwerking. Een zeiltocht is namelijk ideaal om de band tussen collega’s te versterken, omdat deelnemers op elkaar zijn aangewezen om de juiste koers te blijven varen. Naast het bevorderen van teamwerk, is zeilen ook een bijzonder duurzame optie voor incentives. De boot maakt namelijk gebruik van windenergie om voort te bewegen, zonder schadelijke uitstoot.

Bovendien minimaliseert het de verstoring van onderwaterleven, omdat ze voor weinig geluidsoverlast zorgen en niet zo diep in het water liggen. Ook is een zeiltocht een zeer unieke activiteit, waarbij u de Nederlandse wateren kan verkennen.

Bestemmingen om te zeilen

Er zijn binnen Nederland verschillen tochten die u kunt maken. Zo is het mogelijk om een tocht te maken over de Waddenzee. Hier vaart u vanaf het vaste land naar de Waddeneilanden, waar u dan ook de kans krijgt om de Nederlandse eilanden te bewonderen. U kunt hier dan bijvoorbeeld gaan Wadlopen of een van de eilanden verkennen naar de hand van een fietstocht.

Ook is het een optie om een zeiltocht te maken over het Markermeer. U kunt dan beginnen Enkhuizen en door zeilen naar de hoofdstad, om dan uiteindelijk eindigen in Volendam. Tijdens deze tocht kunt u een bezoek brengen aan de één van de oudste vuurtorens van Nederland of een feestavond hebben in Amsterdam.

Laat u ontzorgen door Travel Legends

Ontdek de Travel Legends voor al uw incentives. Met de hulp van onze reisspecialisten en toewijding creëren we unieke ervaringen die uw team versterken en inspireren. Van het op maat maken van programma’s die perfect aansluiten bij uw doelen tot het leveren van uitstekende service op elk moment, wij zijn er om uw zeilavontuur onvergetelijk te maken.