De leukste activiteiten voor lustrumreizen

Jeep over de savanne in Tanzania

Ontdek de leukste activiteiten voor een lustrumreis

Een lustrumreis, ter viering van een speciale mijlpaal zoals het vijfjarig bestaan van een dispuut, jaarclub of vereniging, is een gelegenheid om samen herinneringen te creëren en banden te versterken. Naast het kiezen van een leuke bestemming, zijn de activiteiten cruciaal voor een onvergetelijke ervaring. Echter, het kiezen en plannen van activiteiten kan een uitdaging zijn vanwege de diverse voorkeuren binnen de groep. Geen zorgen! Met de juiste aanpak kunnen we samen een lustrumreis plannen die perfect past bij uw gezelschap. Daarom zetten we alvast de leukste activiteiten voor een lustrumreis op een rij.

Grote Migratie in Tanzania

Avontuurlijke safari in Afrika

Ga op zoek naar exotische diersoorten die u nog nooit eerder heeft gezien tijdens uw meerdaagse Safari door de savanne van Tanzania. Serengeti National Park is hier dé perfecte bestemming voor. Het landschap met eindeloze grasvlakten staat ook wel bekend om de Grote Trek, dit is de jaarlijkse trek van miljoenen dieren die op zoek zijn naar voedsel en water. Het nationaal park is dan ook het huis van de Big Five. Naast het spotten van exotische diersoorten kunt u genieten van dit prachtige landschap.

Op zoek naar het noorderlicht in Scandinavië

Bent u op zoek naar adrenaline, maar wilt u ook genieten van de natuur? Dan is de sneeuwscootersafari met noorderlicht een echte aanrader. Tijdens deze tour gaat u op een sneeuwscooter door het prachtige landschap van Scandinavië reizen. Wanneer de Noorderlicht zich laat zien, dansen de groene golven over het landschap heen. Tussen de maanden eind augustus en eind april heeft u de grootste kans om het noorderlicht te bewonderen.

Adembenemende helikoptervlucht boven Japan

Boven het land van de Rijzende Zon kunt u een indrukwekkende vlucht maken! Een helikoptervlucht boven Kyoto biedt een waardevolle ervaring van deze Japanse stad. Terwijl u hoog boven de stad zweeft, wordt u getrakteerd op panoramische uitzichten op de iconische tempels, groene heuvels en levendige straten van Kyoto. Het is een unieke kans om de heiligdommen van de stad vanuit een nieuw perspectief te bewonderen. Met een helikoptervlucht boven Kyoto ben je verzekerd van een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Milky way above red Wadi Rum desert in Jordan.

Wildkamperen onder de sterrenhemel

Op de wereld zijn er een aantal plekken die u ooit moet bezoeken. Eén van die plekken is de Wadi Rum in Jordanië. Een unieke ervaring is om samen met uw reisgezelschap te gaan wildkamperen in de Wadi Rum. Doordat er geen lichtvervuiling aanwezig is in de woestijn slaapt u onder een prachtige sterrenhemel. Als u veel geluk heeft, kunt u zelfs de Melkweg zien!

Voordat u gaat wildkamperen wordt u met 4×4 auto’s door de Wadi Rum gebracht, en ervaart u een safari door één van de mooiste woestijnen in de wereld. Vervolgens zoekt u gezamenlijk een plek uit waar u uw tent op zet. De gids zorgt voor het avondeten en dan kan de avond onder de sterrenhemel gaan starten!

Duiken of snorkelen Costa Rica

Duikexcursie naar kleurrijke koraalriffen

Ontdek de mooiste en meest exotische vissensoorten tijdens uw duikexcursie bij het tropische Manuel Antonio in Costa Rica. Manuel Antonio en de perfecte plek voor een onvergetelijke duikexcursie. Gelegen aan de Pacifische kust, biedt deze bestemming een overvloed aan kleurrijk zeeleven en onderwaterlandschappen. Het gebied heeft prachtige vissen, vele schildpadden, haaien en unieke koralen.

Hoe kiest u de leukste activiteiten bij uw reis?

Hoe kiest u de leukste activiteiten bij uw reis? Het is natuurlijk een grote uitdaging om activiteiten te organiseren die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Zeker als u met een grote groep bent verschillen de meningen al heel erg snel. Wij van Travel Legends hebben veel ervaring met deze activiteiten en kunnen zorgen voor een unieke privé ervaring die u nooit meer gaat vergeten.

vietnam-hoogtepunt-na-hang-district
Bel, mail of app met Gido

De expert voor lustrumreizen.