Lustrumreis naar Tanzania

Tanzania is een perfecte bestemming voor een avontuurlijke lustrumreis. Ga op safari in de uitgestrekte Serengeti en ontdek de magie van de Ngorongoro-krater. Sluit af met de serene betovering van Zanzibar’s stranden en turquoise wateren, een perfecte afsluiting van een onvergetelijke avontuurlijke reis.

serengeti-tanzania-zonsondergang

Voorbeeld lustrumreizen naar Tanzania

Een selectie van onze mogelijkheden

Fooi Safarichauffeur in Tanzania

Welkom in Tanzania

Tanzania is het land van de ultieme safari en is bekend vanwege de afwisselende landschappen, een rijke cultuur, de Kilimanjaro, en de wildrijke gebieden. Het land is dan ook dé ideale bestemming om naartoe te gaan met uw gezelschap!

Tanzania is de perfecte bestemming voor een lustrumreis. Het land heeft genoeg moois te bieden, waar u de leukste activiteiten kunt beleven. Van het spotten van wilde dieren tijdens een safari tot de parelwitte stranden van Zanzibar: Tanzania zal een onvergetelijke ervaring worden.

Of u nu naar Zanzibar wilt of een hele andere bestemming in Tanzania, alles is mogelijk. Bespreek uw wensen met onze reisspecialisten en wij stellen een voorstel op maat voor u samen.

Hoogtepunten

Een selectie aan ervaringen tijdens uw reis