Avontuurlijk Miami

Ontdek Miami op een avontuurlijke manier. Waan je een weg door de Everglades en relax op een privé boot in de Florida keys. Ontdek de sportgekte van Amerika tijdens een NBA en een MLB wedstrijd in de lounge. Geniet van luxe diners en spectaculaire feesten.
Prijs op aanvraag
5 dagen
Verenigde Staten
Offerte aanvragen
Avontuurlijk Miami
Avontuurlijk Miami
Miami Beach
Een reis naar Miami kan niet zonder een bezoek aan Miami Beach. Miami Beach staat bekend om het geliefde South Beach strand, de Miami Beach Boardwalk, de Ocean Drive en het historische Art Deco Disctrict.
Everglades Tour
Ontdek de Everglades met de wereldberoemde airboat waar een gids u de ongerepte wateren van het Everglades National Park laat zien. U krijgt toegang tot exclusieve locaties in de Everglades en gaat een verscheidenheid aan exotische en inheemse dieren kunnen zien.
Florida Keys
De Florida Keys bestaan uit ongeveer 1700 kleine eilanden in het zuiden van Florida. De grootste eilanden van de Florida Keys zijn verbonden via 42 bruggen. Het bekendste eiland is Key West, in het uiterste zuiden van Florida. Key West behoort tot één van de oudste steden van Florida.
Sport
In Amerika domineren de “grote vier” de beeldschermen in de vele “sports bars:” American football, basketball, baseball en ijshockey. Ervaar deze tijdens jullie reis bij de NBA en/of de MLB.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Miami (Verenigde Staten)

Vandaag start uw reis naar Miami. U vliegt met een rechtstreekse vlucht naar Miami. Hier komt u tegen het einde van de middag lokale tijd aan. Aangekomen op de luchthaven van Miami wordt u opgehaald door een privétransfer en naar het hotel gebracht voor de eerste overnachting. U verblijft in het Betsy's hotel bij Miami Beach. Het is een gezellig hotel aan het begin van de Ocean Drive. Slechts een paar stappen verwijderd van het brede strand van Miami Beach. Voor de eerste avond kunt u genieten van het geweldige uitzicht vanaf de Juvia Rooftop bar. Dit is een van de beste rooftop bars in Miami. Juvia is een binnen/buiten restaurant & lounge op een glamoureuze plek hoog boven Lincoln Road. Hier kunt u genieten van heerlijke cocktails en drankjes op het fantstische Miami Beach dak.

Dag2
Miami

Vandaag staat er een bijzondere excursie op het programma. U stapt aan boord van een van de airboats in de Everglades en krijgen toegang tot exclusieve locaties in de Everglades en gaat een verscheidenheid aan exotische en inheemse dieren kunnen zien. U vaart over kilometers aan rivier en glijdt met snelheden tot 40 mph. Na deze excursie gaat u naar een wedstrijd van de Miami Marlins. Vanuit de Championship Suite kunt u genieten van de wedstrijd in combinatie met hapjes en drankjes. Sluit de avond af bij een van de beste clubs in Miami. Laat het nachtleven tot leven komen in LIV in Miami Beach en dans tot de late uurtjes op house, hiphop en rock.

Dag3
Miami

Vandaag rijdt u zelf met cabrio's in 3,5 uur naar de Florida Keys. Deze rit wordt bestempeld als een van de mooiste ritjes in Florida. Met haar mooie stranden, heldere zeewater en heerlijke temperaturen zijn de Keys de perfecte bestemming voor een geweldige boot tocht. Geniet vandaag met een privé boot en vul de dag zelf in. Na een volledige dag op het water keert u terug naar Miami voor een wedstrijd van de Miami Heats. De NBA is DE basketbalcompetitie ter wereld en één van de vier grote sportliga`s in Noord-Amerika. In de Bacardí Ocho lounge beleeft u de NBA wedstrijd als nooit tevoren. Ervaar lokale topchefs die voor u een wisselend menu van kleine gerechten en cocktails voorschotelen. Optioneel kunt u chique gaan dineren bij het Komodo restaurant voor een pan-Aziatische ervaring.

Dag4
Miami

Vandaag is uw laatste dag in Miami. U wordt opgehaald bij het hotel en naar het centrum van de stad gebracht. U gaat vandaag in het Wynwood Art District met comfortabele elektrische buggy's, al reizend van kunstwerk naar kunstwerk op een VIP ervaring met verschillende lokale en internationale artiesten. Deze tour biedt een inzichtelijke en unieke street art ervaring. Verken de grootste collectie van graffiti en street art muurschilderingen van zowel nationaal als internationaal talent. Maak de beste foto's van deze kleurrijke monumentale stukken van de stedelijke kunst. Krijg goede tips over de beste galeries, evenementen, restaurants, en winkels en brouwerijen in Wynwood. Zij bieden kunstgaleries, winkels, eclectische bars, en een van de grootste open-air street-art tentoonstellingen in de wereld aan. U wordt vandaag weer op tijd naar het vliegveld gebracht waar u weer terug richting huis vliegt.

Dag5
Miami, vlucht naar huis

Vandaag komt u na een lange reis weer aan in Amsterdam. Hopelijk kunt u terugkijken op een avontuurlijke en vooral unieke reis naar Miami.

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Gido van den Brand
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Avontuurlijk Miami
Prijs op aanvraag
5 dagen
Verenigde Staten
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.