Bruisend Barcelona

Reis mee naar de wereldberoemde mozaïek van Park Güell, Bellesguard en de heilige kerk van Gaudi. Ontdek deze prachtige stad of geniet op het strand.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Spanje
Offerte aanvragen
Bruisend Barcelona
Spanje Barcelona Stad Van BovenSpanje Barcelona Stad Van Boven
Bruisend Barcelona
Spanje Barcelona Voorkant Park GuellSpanje Barcelona Voorkant Park Guell
De heilige kerk van Gaudi; Sagrada Familia
In maart 1882 is de bouw van de heilige kerk in het centrum van Barcelona begonnen, en tot op de dag van vandaag staat hij nog steeds in de steigers. De kerk zou in eerste instantie gebaseerd zijn op plannen van architect Francisco de Paula del Villar, echter kreeg Gaudi vanaf 1883 de taak om de bouw voort te zetten.
Park Güell
Park Güell is wellicht het beroemdste stadspark van Europa en zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Het park met de mozaïken en de salamander in het stadsdeel Gràcia is wederom een architectonisch werk van Gaudi.
Spanje Barcelona Park Guell Mozaiek MuurSpanje Barcelona Park Guell Mozaiek Muur
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Barcelona (Spanje)

Vandaag gaat de reis naar Barcelona van start. Na aankomst word u opgehaald en middels een privé transfer naar de accommodatie gebracht. Er staat voor de middag een mooie fietstour op het programma. Dit is dé manier om de stad te leren kennen en cultuur op te snuiven. Deze tour duurt +/- 3 uur en is onder begeleiding van een Nederlandse gids. Uiteraard maakt u onderweg een stop om te genieten van een drankje op het terras. In de avond kunt u dineren in het centrum van Barcelona.

Dag2
Barcelona

U begint de dag met een heerlijk ontbijt bij de accommodatie. Na het ontbijt brengt onze privé transfer u naar Port Olimpic. Hier staat een gigantische catamaran op u te wachten! De zeilen worden gehesen en u vaart naar een rustig plekje langs de kust voor Barcelona. Eventueel kunnen wij voor watersportactiviteiten zorgen. Hier heeft u drie uur de tijd om te genieten van het prachtige weer en de gezelligheid. Ook wordt er gezorgd voor een barbecue en gaat u aan boord heerlijk lunchen. Na de activiteit word u middels een privé transfer naar de accommodatie gebracht.

Dag3
Barcelona, vlucht naar huis

Vandaag begint u de dag wederom met een heerlijk ontbijt. Daarna loopt u de Ramblas af en heeft u tijd voor een heerlijke luch. Daarna gaat u genieten van een tour door de Bellesguard residentie, waarna u daarna met de transfers terug naar de accommodatie gaat om u zelf klaar te maken voor de vlucht terug naar huis.

spanje-barcelona-stad-geel-busje-palmbomen

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Spanje Barcelona Voorkant Park Guell
Gido van den Brand
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Bruisend Barcelona
Prijs op aanvraag
3 dagen
Spanje
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.