Compleet India

India is een gevarieerd land. Deze unieke reis neemt u mee naar het drukke straatleven, rustige toevluchtsoorden, cultuur extravaganza en architecturale pracht van India.
Vanaf 6.950 p.p.
21 dagen
India
Offerte aanvragen
Compleet India
India jaipur gebouw poort rood met goudIndia jaipur gebouw poort rood met goud
Compleet India
India jaipur amber fort vogels in de luchtIndia jaipur amber fort vogels in de lucht
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Delhi (India)
inclusief prive transfer

Vandaag start uw reis naar India. U vliegt naar de hoofdstad van India; Delhi. Na aankomst wordt u middels een privé transfer naar uw accommodatie gebracht.

Dag2
Delhi

Vandaag gaat u kennismaken met Delhi. U gaat op een unieke manier de stad van de Djinns verkennen. Er is geen andere stad die mogelijk kan tippen aan de geschiedenis en het karakter van Delhi. Zo heeft Delhi een Koninklijke Sterrenwacht, verzorgde tuinen, een tombe waar een machtige Mughal-keizer en zijn nakomelingen rusten. Tot slot is Delhi erg modern met zijn chique winkelgebied.

Dag3
Delhi, Agra

U gaat vandaag een bezoek brengen aan de Taj Mahal. Een bezoek aan Noord-India is niet volledig als u de Taj Mahal niet hebt gezien. Na het bezoek aan de Taj Mahal keert u terug naar uw hotel voor een heerlijke lunch. U kunt eventueel ook enkele andere interessante bezienswaardigheden bezoeken in de voormalige hoofdstad van de Mughals, Agra.

India delhi grafmonument gebouw mens bellend
Dag4
Delhi, Jaipur

Vandaag gaat u het land van de Maharaja's ontdekken. U gaat de prachtige stad Jaipur verkennen en een glimp opvangen van de unieke levensstijl van de Maharaja's.

India jaipur gebouw poort rood met goud
Dag5
Jaipur

Vandaag gaat u Jaipur verkennen. Een inwoner van Jaipur neemt u mee door de roze stad. U gaat ervaren hoe het is om een stad te zien door de ogen van een lokale bewoner. In de avond kunt u langsgaan voor een drankje bij een van de vele bars in Jaipur.

Jaipur in India
Dag6
Jaipur

U gaat vandaag het Amber fort bezoeken. Het fort verrijst als een kolos boven de stad waar het zijn naam aan ontleent. Gelegen langs een heuvel is dit paleisfortcomplex zeker een bezoek waard. Na het bezoek aan het paleisfortcomplex kunt u de rest van de dag vrij nemen en uzelf verwennen met wat winkeltherapie of ontspannen bij het art-deco zwembad.

India jaipur amber fort vogels in de lucht
Dag7
Jaipur, Udaipur, Delwara

U begint vandaag de dag in Jaipur. Hierna rijdt u door naar Udaipur. Met zijn imposante City Palace, Lake Palace en levendige smalle steegjes maakt het deze stad erg speciaal. Ook heeft deze stad prachtige tempels waar devotees samenkomen. Hierdoor is Udaipur de meest charmante stad in Rajasthan.

Dag8
Delwara

Vandaag maakt u kennis met het Hindoeïsme. Terwijl u door de smalle steegjes van het dorp Delwara loopt, komt u het Pantheon van goden tegen en maakt u kennis met de goden van het hindoeïsme

Dag9
Delwara

Vandaag gaat u een bezoek brengen aan het grootste fort van India. Een wandeling door het kolossale fort van Chittorgarh is een eerbetoon aan de ridderlijkheid en geest van de vroegere bewoners.

Dag10
Delwara, Udaipur, Mumbai

U gaat vandaag Bandra bezoeken. U wordt voorgesteld aan Bandra, een welvarende voorstad van Bombay waar de Britten voor het eerst voet aan wal zetten in West-India. U kunt de kunstscene verkennen en uitrusten van uw wandeling bij de Taj Mahal Tea House.

Dag11
Mumbai

U gaat vandaag de culinaire hoofdstad Glamourhub ontdekken. Maak een wandeling door de koloniale geschiedenis van Bombay, bekijk de voorlopers van de moderne voedselbezorgers, "de dabbawalas", in actie en kijk naar een cricketwedstrijd op het Maidan.

Dag12
Mumbai, vlucht naar Kochi

Vandaag vliegt u vanuit Mumbai naar de stad Kochi. Kochi, vroeger bekend als Cochin, is de op een na grootste stad in de Indiase deelstaat Kerala. De stad is een van de snelst groeiende stedelijke gebieden in India.

India Kochi Fiets Kar Eten Man
Dag13
Kochi

Vandaag gaat u Fort Kochi bezoeken, de hoofdstad en het historische centrum van Kerala. Het ligt gevestigd in het hart van de regio en vertelt het verhaal van voorbije Portugese, Britse en Nederlandse rijken. U kunt gebruik maken van de gelegenheid om de witgekalkte kerken te bezoeken, evenals de beroemde synagoge in het hart van de Joodse wijk. U kunt ook gaan wandelen door de geurige steegjes van de specerijenmarkt en u kunt de lokale vissers bekijken die de Chinese visnetten hanteren.

Dag14
Kochi

U gaat vandaag de pracht van Muziris ervaren. De voormalige havenstad in Kerala waar Babyloniërs, Assyriërs en Egyptenaren kwamen in zoektocht naar specerijen. U gaat de oude kerken, synagogen, moskeeën en tempels in de omgeving verkennen om de grote samensmelting van culturen te ervaren die Muziris was. U kunt dit combineren met een bezoek aan het centrum van Kudumbasree, een zelfhulpgroep voor vrouwen die zich richt op vrouwenempowerment in het dorp Chendamangalam.

Dag15
Kochi, Kayal, Alleppey

Vandaag gaat u het leven op Kayal Island ontdekken. U kunt het eiland verkennen door een wandeling te maken door het dorp. U kunt ook eventueel rondfietsen, een wandeling maken of een tocht maken met een kano. Hier gaat u de meest onvergetelijke personages ontmoeten, van toddy-tappers tot vissers, tot tempelpriesters en lokale bewoners die staan te popelen om hun verhalen te delen.

Dag16
Alleppey

Vandaag gaat u Alleppey ontdekken. Voorbij Kochi creëren de backwaters een raster van kanalen waarmee u het adembenemende landschap kunt bewonderen terwijl u rustig ronddobbert op uw eigen rieten woonboot. U gaat het dorpsleven aanschouwen, buigende kokospalmen en hier en daar een felgekleurde tempel die tevoorschijn komt.

Dag17
Alleppey, Mararikulam

Vandaag reist u af naar uw uiteindelijke bestemming; Mararikulam. U checkt in bij een hotel aan het strand voor wat intensieve rust en ontspanning. Hier komen de jungle-achtige groene landschappen en de azuurblauwe zee van Zuid-India samen.

Dag18
Mararikulam

U heeft vandaag de dag ter vrije besteding. U kunt de dag op uw gemak doorbrengen. Zo kunt u heerlijk relaxen op het strand of een duik nemen in de azuurblauwe zee.

Dag19
Mararikulam

Vandaag heeft u de dag ter vrije besteding. Breng de dag op uw gemak door. De regio Kerala staat ook bekend als de thuisbasis van Ayurveda. U kunt uw reis op een goede manier afsluiten met een spa- en yogasessie, die u helpt ontspannen en tot rust komen, zodat u vernieuwd en verfrist naar huis kunt terugkeren.

Dag20
Mararikulam, Kochi, vlucht naar huis

Vandaag kunt u ervoor kiezen om te ontspannen in een hangmat onder een palmboom of gebruik maken van een uitstekend activiteitenprogramma. Na de High Tea checkt u uit bij uw hotel en vervolgens rijdt u naar de internationale luchthaven van Cochin om terug richting huis te vliegen.

Dag21
Terugvlucht, aankomst thuis

Vanwege het tijdsverschil en de duur van uw vlucht, komt u in de loop van vandaag weer thuis met een koffer vol onvergetelijke reiservaringen.

India jaipur amber fort vogels in de lucht
Pleun Reijrink
Bel, mail of app met Pleun

De expert voor reizen in India.

Details & prijzen
Compleet India
Vanaf 6.950 p.p.
21 dagen
India
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.