Hoogtepunten van Argentinië

Deze bijzondere reis voert u langs de belangrijkste highlights van Argentinië: van de miljoenenstad Buenos Aires tot natuur en avontuur.
Vanaf 6.900 p.p.
16 dagen
Argentinië
Offerte aanvragen
Hoogtepunten van Argentinië
Hoogtepunten van Argentinië
Een stad met een eigen karakter
Buenos Aires is een gigantische stad die nooit verveelt, nooit slaapt en bezoekers altijd weet te boeien. Deze stad is beïnvloed door Europese steden, iets wat u terug ziet in de bouwstijl. Toch heeft Buenos Aires zijn eigen karakter met kenmerkende tradities zoals voetbal en tango.
De wijnhoofdstad van Argentinië
Mendoza staat bekend als de wijnhoofdstad van Argentinië. Ontdek de prachtige groene natuur en proef de heerlijke lokale wijnen!
Het Zwitserland van Zuid Amerika
Bariloche wordt gezien als het Zwitserland van Zuid Amerika. Bariloche is gelegen in een prachtig landschap van bergen en meren en biedt een prachtig contrast met de andere bestemmingen.
Ontdek de wereldberoemde Perito Moreno gletjser
El Calafate is de toegangspoort tot het bekende Glaciares National Park. Een bezoek aan de gletsjer kan niet ontbreken tijdens uw reis door Argentinië.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Buenos Aires (Argentinië)

Vandaag start uw reis naar Argentinië. U stapt in het vliegtuig naar Buenos Aires met een directe vlucht van KLM.

Dag2
Buenos Aires
inclusief privé transfer

Na een nachtvlucht van zo'n 13 uur komt u in de ochtend aan in Buenos Aires. Bij aankomst wordt u naar uw accommodatie gebracht, waar u direct in kunt checken. Buenos Aires wordt vaak het ‘Parijs van het zuiden’ genoemd. Dit komt door de grote Europese invloed door de eeuwen heen. Brede boulevards, indrukwekkende koloniale gebouwen, heerlijk eten, lekkere wijnen en natuurlijk de bakermat van de tango. Vandaag heeft u ter vrije besteding om alvast een glimp op te doen van de stad of om te ontspannen bij uw accommodatie.

Dag3
Buenos Aires

Vandaag wordt u wakker in Buenos Aires. Na het ontbijt wordt u opgehaald door een privé gids voor een stadstour. Deze tour neemt u mee naar de verschillende wijken in de stad. U zult hierbij ervaren dat iedere wijk anders is en dat er veel verschillende culturen bij elkaar leven. U brengt vandaag onder andere een bezoek aan de kleurrijke huizen in La Boca, de Japanase tuin en het Colon Theater. In de avond gaat u dineren bij een traditionele Tango Show. Deze show vindt plaats in Gala Tango, dit theater staat bekend om haar Franse architectuur en decoratie. Tijdens de show geniet u van culinaire gerechten en een uitgebreid wijnassortiment.

Dag4
Buenos Aires

Vandaag kunt u Buenos Aires ontdekken vanuit de lucht. Per helikopter vliegt u over de stad en over Nordelta. Nordelta is een naastgelegen stad van Buenos Aires. De stad is een delta, dit betekend dat het omringd is met rivieren, dit zorgt voor een prachtig plaatje vanuit de lucht. De rest van de dag heeft u tijd ter vrije besteding. U kunt de stad verder ontdekken of ontspannen bij uw accommodatie.

Dag5
Buenos Aires, Mendoza
inclusief privé transfer

Vandaag verlaat u de hoofdstad van Argentinië. Na het ontbijt wordt u met een privé transfer naar de luchthaven van Buenos Aires gebracht. Vanaf hier vliegt u naar Mendoza. Mendoza is een bruisende stad in het binnenland van Argentinië. Deze stad staat voornamelijk bekend om de wijn. Mendoza is namelijk het belangrijskte wijngebied van Argentinië. Bij aankomst op de luchthaven wordt u per privé transfer naar uw accommodatie gebracht. Hier heeft u de rest van de dag tijd ter vrije besteding om de stad te verkennen of om te genieten van alle luxe van uw accommodatie.

Dag6
Mendoza

Vandaag gaat u de wijnhoofdstad van Argentinië ontdekken. Met een gids bezoek u verschillende wijngaarden en ontdekt u hoe de wijn gemaakt wordt. Ook vindt er een wijnproeverij plaats. Aan het eind van de dag keert u terug naar uw accommodatie. Hier kunt u genieten van een massasage in de spa. In de avond gaat u dineren bij Siete Fuegos. Dit prachtige restaurant is gevestigd in uw accommodatie. U kunt hier genieten van een drie gangen menu bereid op Argentijnse wijze.

Dag7
Mendoza

Vandaag heeft u een dag ter vrije besteding in Mendoza. U kunt vandaag de stad verder ontdekken, zo kunt u een bezoek brengen aan het bekende stadspark General San Martin Park. Ook kunt u ervoor kiezen om vandaag een dag te ontspannen bij uw accommodatie.

Dag8
Mendoza, Bariloche
inclusief privé transfer

Vandaag verlaat u Mendoza. U wordt opgehaald bij uw accommodatie en naar de luchthaven gebracht. Vanaf daar vliegt u naar Bariloche, een van de mooiste steden in Zuid-Amerika dat bekend staat om de unieke landschappen. Bij de luchthaven wordt u weer opgehaald en naar uw hotel gebracht voor de overnachting. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Dag9
Bariloche

Vandaag heeft u een vrije dag ter besteding in Bariloche. Ontdek de natuur van deze prachtige stad of ontspan in de spa. Uw accommodatie heeft een prachtige spa waar u kunt genieten van een massage of mee kunt doen aan een yoga-sessie.

Dag10
Bariloche

Ook vandaag heeft u ter vrije besteding in Bariloche, ook wel het Zwitserland van Zuid-Amerika genoemd. U kunt vandaag de prachtige natuur van Bariloche ontdekken of ontspannen bij uw accommodatie.

Dag11
Bariloche, El Calafate
inclusief privé transfer

Vandaag verlaat u Bariloche en reist u naar El Calafate. Na het ontbijt wordt u door een privé transfer naar de luchthaven gebracht en vliegt u met een overstap op Buenos Aires naar El Calafate. Deze plaats is de toegangspoort tot het gletsjerveld van Patagonië. U vindt hier unieke natuurverschijnselen met als hoogtepunt de gletsjer Glacier Perito Moreno. Bij aankomst op de luchthaven wordt u door een privé transfer naar uw accommodatie gebracht. U heeft in de avond tijd ter vrije besteding.

Dag12
El Calafate

Een spannende dag vandaag, na het ontbijt wordt u opgehaald door uw gids voor een bezoek aan de ster van dit gebied: de Perito Moreno gletsjer. De Perito Morenogletsjer is een van de 48 gletsjers die worden gevoed door het Zuid-Patagonische IJsveld, 's werelds op twee na grootste zoetwaterreserve. De gletsjer eindigt in een fjord, waar het ijs 60 m dik en 5 km breed is. Per dag schuift de ijsmassa 1 tot 2 meter verder. Dit kan waargenomen worden door het gekraak van de over elkaar schuivende ijsbrokken enerzijds, anderzijds breken op regelmatige tijdstippen grote ijsbrokken van de gletsjer af die dan met veel lawaai in het Argentinomeer vallen. Deze gletsjer is zeer goed te bewonderen vanaf de houten voetpaden aan de overkant van deze gletsjer, hier gaat u samen met een gids dan ook een zeer mooie wandeling maken. Onderweg wordt u ook nog naar een aantal viewpoints gebracht. Na afloop wordt u teruggebracht naar uw accommodatie.

Dag13
El Calafate

U heeft vandaag een dag ter vrije besteding in Calafate. Ontdek meer van de natuur of geniet van alle luxe bij uw accommodatie. U kunt bij uw accommodatie ook een excursie ondernemen als mountain biken, paardrijden, een jeeptour of zip-line.

Dag14
El Calafate, Buenos Aires

Vandaag heeft u tijd ter vrije besteding in El Calafate. Op het juiste tijdstip wordt u met een privé transfer naar de luchthaven gebracht. Vanaf hier vliegt u naar Buenos Aires. U overnacht in Buenos Aires bij een accommodatie in de buurt van de luchthaven, zodat u morgen verder kunt vliegen richting huis.

Dag15
Buenos Aires, vlucht naar huis
inclusief privé transfer

Uw laatste dag in Argentinië is aangebroken en u heeft nog de hele ochtend ter vrije besteding in Buenos Aires. Vervolgens wordt u opgehaald en per privé transfer naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.

Dag16
Terugvlucht, aankomst thuis

Vanwege het tijdsverschil en de duur van uw vlucht, komt u in de loop van vandaag weer thuis met een koffer vol onvergetelijke reiservaringen.

Kas Leermakers
Bel, mail of app met Kas

De expert voor reizen in Argentinië.

Details & prijzen
Hoogtepunten van Argentinië
Vanaf 6.900 p.p.
16 dagen
Argentinië
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.