Incentive Algarve

Een reis naar de Algarve is er een vol cultuur, adembenemende landschappen en mooie stranden. Verken de pittoreske dorpjes langs de kustlijn en proef de smaken van de heerlijke Portugese keuken.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Portugal
Offerte aanvragen
Incentive Algarve
portugal-algarve-zee-zon-stad-gebouwen-headerportugal-algarve-zee-zon-stad-gebouwen-header
Incentive Algarve
Relaxen in de Algarve
De Algarve strekt zich uit over de gehele kuststreek van Zuid-Portugal. Haar prachtige stranden, imposante klifrotsen en idyllische baaitjes zijn een perfecte uitvalsbasis voor een aantal dagen relaxen.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Faro (Portugal), Algarve

Vandaag gaat de reis naar de Algarve van start. Vroeg in de ochtend verzamelt u op de luchthaven en stapt u op de vlucht naar Faro. Na aankomst checkt u in bij uw hotel. In de middag is er voor u een lunch geregeld op het strand. Hierna is er vrije tijd voor de groep. In de avond is er een diner set up waar het feest erna los barst!

portugal-algarve-looppad-naar-punt-berg-uitzicht-zee
Dag2
Algarve

Vandaag is er in de ochtend keuze uit drie activiteiten. Watersporten, Karten of met een luchtballon over het binnenland van Portugal. Na de ochtend activiteit is er vrije tijd voor iedereen. De lunch wordt geregeld aansluitend bij de activiteit. Vervolgens stapt u op twee grote catamarans waar ook DJ's aanwezig zijn. De Catamarans meren aan bij een prive strand waar een BBQ wordt gecaterd. Vervolgens is er in de avond toegang geregeld bij de clubs!

Dag3
Algarve, vlucht naar huis

Vandaag heeft u een laatste relax dag voor de boeg. Iedereen heeft vrije tijd en kan de dag zelf indelen. U sluit af met een lunch voordat we naar de luchthaven gaan.

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Incentive Algarve
Prijs op aanvraag
3 dagen
Portugal
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.