Incentive Avontuurlijk IJsland

Tijdens deze reis verkent u op tal van manieren het ruige landschap van IJsland, van ATV's, tot sneeuwscooters tot helikopter is mogelijk! Ga mee op een veelzijdige en avontuurlijke reis.
Prijs op aanvraag
4 dagen
IJsland
Offerte aanvragen
Incentive Avontuurlijk IJsland
sneeuwscooter-ijsland-excursiesneeuwscooter-ijsland-excursie
Incentive Avontuurlijk IJsland
reykjavik-stad-sneeuw-berg-headerreykjavik-stad-sneeuw-berg-header
De zwarte stranden van IJsland
Zwarte stranden in IJsland zijn ontstaan door lava wat de zee instroomt en direct afkoelt. Tijdens uw reis door IJsland zult u een aantal keer kennismaken met dit bijzondere natuurfenomeen.
IJsland Vik Zwarte Stranden RotsIJsland Vik Zwarte Stranden Rots
Bruisend Reykjavik
Het moderne Reykjavik was ooit een klein vissersdorpje. Het heerlijke eten, de leuke bezienswaardigheden en het gezellige centrum maken Reykjavik de perfecte bestemming om uw reis in stijl af te sluiten!
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Reykjavik (IJsland), Hvolsvöllur

Vandaag begint uw reis naar Reykjavik. Na de aankomst op het vliegveld staat de transfer voor u klaar die u vervolgens naar uw accommodatie brengt. Dit is ruim 2,5 uur rijden waarna u in de loop van de middag aankomt bij het hotel.

Dag2
Hvolsvöllur

Vandaag hebben we een tweetal activiteiten voor u klaar staan, u wordt in de ochtend verwacht in het Bru Base camp wat op 25 minuten rijden van het hotel ligt. Hier gaat u de reis mooi beginnen met een sneeuwscooter tour, u heeft per 2 pers. een eigen sneeuwscooter. U krijgt eerst instructies en de juiste kledij alvorens u de berg op gebracht wordt, hier staan de sneeuwscooters klaar en maakt u een prachtige tocht van ongeveer 1 uur. Als het helder weer is heeft u spectaculair uitzicht over de kust. In de middag worden u bij Solheimajokull verwacht vanuit waar u een gletsjer wandeling gaat maken met gids. Deze activiteit neemt ongeveer 2 tot 2,5 uur in beslag waarna u terugkeert naar het hotel.

IJsland Solheimajokull Gletsjer Zwart Met Groen
Dag3
Hvolsvöllur, Reykjavik

Vandaag staan er weer 2 gave activiteiten op het programma, u wordt in de ochtend bij het Arcanum Base camp verwacht wat op 25 min. van het hotel ligt. Vanuit hier gaat u een schitterende tocht maken door verschillende landschappen. U heeft allen uw eigen ATV en crost door rivieren, open vlakten en uiteindelijk het bekende black beach. In de middag staat een helikopter tour voor u gepland. In 30 min. vliegt u over het eiland en maken een landing op een mooie plek, tijdens deze vlucht ziet u o.a. de bekende Eyjafjallajökull vulkaan. Let wel, is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Na de helikopter tocht wordt het tijd om terug te keren naar de hoofdstad Reykjavik waar u de laatste avond doorbrengt.

Dag4
Reykjavik, vlucht naar huis

Vandaag is uw laatste dag in IJsland, om hier een mooie dag van te maken gaat u lunchen en relaxen bij de Blue Lagoon, deze warmwater bronnen staan bekend als één van dé hotspots van Reykjavik. Afhankelijk van het jaargetijde zou vandaag ook gebruikt kunnen worden om een walvistocht te maken op zee, natuurlijk ook een fantastische activiteit om deze bijzondere reis mee af te sluiten. Aan het einde van de middag gaat richting het vliegveld vanwaar u terugvliegt richting huis. Wij hopen dat u een leuke reis heeft gehad met een hoop avonturen rijker!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

reykjavik-stad-sneeuw-berg-header
Gido van den Brand
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Incentive Avontuurlijk IJsland
Prijs op aanvraag
4 dagen
IJsland
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.